Siirry sisältöön

Concept2 soutulaite – legenda lajissaan

Concept2 RowErg – soutulaite on ylivoimainen valinta verrattuna muihin kilpaileviin tuotteisiin markkinoilla. Se on globaali markkinajohtaja ja ainoa sisäsoutulaite, jolla kilpaillaan.

Laite on kestävä, monitori on luotettava ja soutaminen jäljittelee aidosti soutua vesillä.

  • sopii kaikenikäisille ja kuntoisille
  • luotettavin ja tehokkain
  • erittäin helppo käyttää ja huoltaa
  • ainoa laite, jolla kilpaillaan sisäsoudussa
  • Monitori kertoo tarkasti mitä teet.

Sisäsoutulaite on alun perin kehitetty kilpasoudun harjoittelua varten, mutta nykyään näillä laitteilla soutavista monet eivät ole koskaan istuneet veneessä. Laite on saavuttanut suuren suosion CrossFit –saleilla ja kilpailuissa, ei vähiten sen takia että laite mittaa tehoa luotettavasti ja tarkasti. Concept2 soutulaitteella tehtävät testit ovat osa jokaisen soutumaajoukkueen rutiinia. Jokainen harrastaja voi halutessaan osallistua kilpailuihin SM – tai MM – tasolla ja verrata omia suorituksiaan huippusoutajien suorituksiin.

Concept2 -maahantuojana saat meiltä tuotteiden lisäksi myös varaosat, osaavan huollon tai vuokraat soutulaitteen ennen ostopäätöstä. Lue myös usein kysyttyjä kysymyksiä soutulaitteisiin liittyen tai soutulaitteen valintaopas.

Tutustu myös näihin:

250,00  sis. ALV:n
Ei arvosteluja
Älä jää yksin

Me autamme sinua!

Olemme toimineet Suomen kuntosalimarkkinoilla pitkään ja laajalla tuotevalikoimalla haluamme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Lisäksi meiltä löytyy vankka kokemus kuntosalien suunnittelusta ja perustamisesta aina laitteiden huoltoon asti.

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua tai lisätietoja tuotteista.