Siirry sisältöön

Concept2 RowErg soutulaite

1329,00  sis. ALV:n

Concept2 RowErg soutulaite on soutulaitteena jo käsite. Luotettavin ja tehokkain sisäsoutulaite, jota on erittäin helppo käyttää ja huoltaa. Sopii kaikenikäisille ja kuntoisille. Monitori kertoo tarkasti mitä teet.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PN-2712 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Concept2 RowErg on maailman eniten myyty soutulaite, ja sitä on kehitetty eteenpäin vuodesta 1979 alkaen. Kehitys on tehnyt siitä erinomaisen  kunto-, harrastus- ja kilpakäyttöön sopivan sisäsoutulaitteen, jonka hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Concept2 RowErgin etuja:

  • Etuna monipuolisuus: RowErgin monipuolisuus on vahvuus, joka erottaa sen kilpailijoistaan. Säädettävä vastusjärjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden säätää vastusta omien tavoitteidesi ja kuntotasosi mukaan. Riippumatta siitä, haluatko kehittää kestävyyttä, vahvistaa lihaksiasi tai polttaa kaloreita, Concept 2 RowErg mahdollistaa monipuolisen ja tehokkaan harjoittelun.
  • Sopii niin kilpailukäyttöön kuin kotisalillekin: Rowerg on ainoa soutulaite, jota käytetään kilpailuissa ympäri maailman. Sen luotettavuus, tarkkuus ja kestävyys ovat tehneet siitä alan standardin, johon ammattilaiset luottavat. Olipa kyseessä sitten huippu-urheilija tai harrastaja, Concept2 antaa sinulle samanlaista laadukasta suorituskykyä, jota kilpailijoilta vaaditaan. Pääset myös osallistumaan Concept2-soutulaitteille järjestettäviin virtuaalikisoihin.
  • Käyttö on helppoa ja turvallista: Istut penkille, säädät jalkatuet itselle sopivaksi ja käyt soutamaan.
  • Helppo säilyttää ja siirtää: Soudun jälkeen voit tarvittaessa irrottaa rungon helposti liukukiskosta ja säilyttää laitetta pienessä tilassa. Laitteen etupyörien ansiosta sopivaan paikkaan siirtäminen on vaivatonta.
  • Loistava valinta HIIT-treeniin: Concept 2 soutulaite tarjoaa täydellisen alustan HIIT-treeneille. Voit vaihdella intensiteettiä ja suorittaa lyhyitä, räjähtäviä jaksoja korkealla sykkeellä ja seurata edistymistäsi sen intuitiivisen monitorin avulla. RowErg tarjoaa sinulle välineen, jonka avulla voit hyödyntää kaikkia HIIT-treenin etuja täysimääräisesti.
  • Treenaa valmiiden harjoitusten avulla: Monitorissa on valmiina lukuisia valmiita harjoituksia. Voit lisäksi valita mitä tekemistäsi haluat seurata esim. aikaa, metrejä, kaloreita, voimakäyrää. Ja soutulaitteen kalapeli ja tikkakisa ovat jo legendaarisia
  • Suoritusten seuraaminen on helppoa: Soutulaitteen PM5 monitori kertoo tarkat tiedot jokaisesta vedosta ja soudetusta metristä. Taustavalaistu näyttö on helppolukuinen. Omat harjoitukset voit tallentaa usb-muistikulle tai siirtää bluetooth yhteydellä suoraan omaan puhelimeen tai tablettiin. Laitteisiin ladattavan ilmaisen Ergdata ohjelman avulla voit seurata maailmanlaajuisesti omaa soudun tasoa muihin oman ikäisiin soutajiin.PM5-näyttö voidaan yhdistää Bluetooth Smart -sovellukseen, Suunnon tai Garminin sykevyöhön tai vaihtoehtoisesti ANT+ HR -vyöhön.

Päivitä PM5-näytön ohjelmisto Concept2:n sivustolta

Lue lisää soutulaitteen valinnasta

Lisätiedot

Pituus

Leveys

Korkeus

Paino

Väri

Maksimikäyttäjäpaino

Signal

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Concept2 RowErg soutulaite”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotekortti

Malli

2712 RowErg

Esite

httpswww.concept2.comfilespdfusindoor-rowersRowErg_Specs.pdf

App store

Siirry App Storeen

Play store

Siirry Play Storeen

Saatat myös pitää...