Siirry sisältöön

Kuntosalilaitteiden huolto

Meiltä saat asianmukaiset huoltopalvelut kuntosalilaitteellesi.

Huolehdi myös laitteiden kunnosta

Kuntosalilaitteiden asianmukainen huolto on tärkeää niiden turvallisuuden ja toimintakyvyn varmistamiseksi.

Pätevät huoltoteknikkomme ovat käytettävissäsi. Kokemuksemme ja runsaan varaosavalikoimamme ansiosta autamme hankalissakin tilanteissa. Päämäärämme on selvä – korjaamme epäkohdat heti ensimmäisellä huoltokerralla! Tutustu myös Podium-huoltosopimukseen.

Podium huoltosopimus

Podium-huoltosopimus

Muut saliyrittäjän palvelut

Kuntosaliyrittäjän palvelut

Huomioi nämä kuntosalilaitteiden huollossa

Säännöllinen huoltoväli

Kuntosalilaitteet tulee huoltaa säännöllisesti valmistajan suositusten mukaisesti. Tämä voi vaihdella laitteesta ja käyttöasteesta riippuen. Huollon laiminlyöminen voi aiheuttaa laitteiden toimintahäiriöitä ja turvallisuusriskin käyttäjille.

Puhdistus

Kuntosalilaitteet tulee puhdistaa säännöllisesti käytön jälkeen. Tämä estää bakteerien ja virusten leviämisen sekä pitää laitteet hyvässä kunnossa. Meiltä saat tilattua puhdistukseen sopivia aineita.

Voitelu

Joillakin kuntosalilaitteilla on liikkuvia osia, jotka tulee voidella säännöllisesti. Tämä estää kitkaa ja kulumista, ja pitää laitteet toimintakykyisinä.

Tarkastus

Kuntosalilaitteet tulee tarkistaa säännöllisesti mahdollisten vaurioiden varalta. Esimerkiksi viallinen kaapelointi tai löysä osa voi aiheuttaa vakavia vammoja käyttäjille.

Korjaus

Jos havaitset kuntosalilaitteissa vaurioita tai toimintahäiriöitä, ne tulee korjata mahdollisimman pian. Laitteiden käyttäminen vaurioituneena tai rikkoutuneena voi olla vaarallista. Rikkoutuneiden tai kuluneiden osien tilalle saat meiltä tarvittavat varaosat.

 

Meiltä saat pätevän, asianmukaisen huollon kuntosalilaitteilla! Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Tarjoamme kuntosaleille Podium huoltosopimusta, joka on saliyrittäjän pelastus!

Kysy lisää
Me autamme!

Huoltoon liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä asiantuntijaamme Tomiin tai ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.