Siirry sisältöön

Saliyrittäjän palvelut

Palvelumme kuntosalin omistajalle tai sellaiseksi haluavalle

Saliyrittäjän palvelut

Omistatko pienen kuntosalin tai kokonaisen kuntosaliketjun, tai onko suunnitelmissasi on salin perustaminen? Meillä on tarvitsemasi laitteet ja asiantuntemus kaikkiin kuntosalisi tarpeisiin. Saat kaikki palvelut kuntosalin perustamisesta aina laitteiden huoltoon asti, saman katon alta.

Olemme toimineet Suomen kuntosalimarkkinoilla pitkään ja laajalla tuotevalikoimalla haluamme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Kaikki myymämme kuntosalilaitteet ovat laadukkaita, kestäviä ja ennen kaikkea turvallisia. Valitse sopivimmat vaihtoehdot useammalta eri valmistajalta.

Saat kaiken aina lattiasta lähtien yhdeltä toimittajalta, jolloin säästät aikaa. Asennuspalvelumme hoitaa laitteiden asennuksen tottuneesti. Lisäksi meiltä löytyy vankka kokemus kuntosalien suunnittelusta (myös 3D-suunnittelu) ja perustamisesta aina laitteiden huoltoon ja varaosiin asti.

Kuuntelemme toiveitasi, jotta pääsemme yhdessä haluttuun lopputulokseen. Haluamme, että olet tyytyväinen ja yrityksesi on kannattava.

Saliratkaisuja, joita olemme olleet toteuttamassa

Tutustu referenssikohteisiin

Uusin tieto ja tarjoukset sähköpostiisi

Tilaa saliyrittäjän uutiskirje

Salisuunnittelussa
Me autamme

Jos pohdit salin perustamista tai kaipaat salille mitä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä suoraan Lasseen tai täytä yhteydenottolomake linkistä!

Puuttuuko rahoitus?

Podium rahoitus ja leasing

Voimme auttaa sinua erilaisilla vaihtoehdoilla. Meillä on mahdollisuus rahoittaa suuretkin hankinnat ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi.