Siirry sisältöön

Yrityssali

Jos harkitset salin perustamista yrityksen tiloihin, saat meiltä tarvittavan tieto-taidon sekä laitteet, lattiat ja asennuspalvelut.

Meiltä saat kaiken yrityssalin perustamiseen

Toimitamme kustannustehokkaan yrityssalin yrityksen henkilökunnan harrastusten ja toiveiden mukaan. Meiltä saat kaiken tarvittavan sujuvasti ja laadukkaasti! Asiantuntijamme auttavat sinua alusta loppuun ja varmistavat kanssasi onnistuneen salitoteutuksen.

Salin laitteisto voidaan suunnata sekä kestävyysharjoittelusta että voimaharjoittelusta innostuneille, kohdistetusti vaikka triathlonia, soutua tai vaikka painonnostoharjoittelua ajatellen. Luonnollisesti sali voi olla myös tasokas kaikille harrastajille toimiva ratkaisu.

Suunnittelemme salin yhdessä kanssanne, ja sovimme mielellämme myös huoltosopimuksen salille.

Laadukas valikoima välineitä

Meillä on laaja valikoima laitteita, salin pientavaraa ja kuntoiluvälineitä. Tutustu valikoimaamme ja tilaa suoraan verkkokaupasta, tai ota yhteyttä asiantuntijaamme, ja tehdään teille tarjous tarvittavista välineistä.

Tutustu laitteisiin

Huoltopalvelun avulla pidät laitteet kunnossa

Jos vanhat laitteet tarvitsevat huoltoa, huoltopalvelumme ja laaja valikoima varaosia ovat käytössäsi.

Tutustu huoltosopimuksiin

Kysy lisää
Me autamme

Yrityksesi saliin liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä Jariin tai ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Saliratkaisuja, joita olemme olleet toteuttamassa

Tutustu referenssikohteisiin

Uusin tieto ja tarjoukset sähköpostiisi

Tilaa saliyrittäjän uutiskirje