Siirry sisältöön

Kuntosalilaitteiden asennus

Asiantunteva ja joustava asennustiimimme auttaa teitä mielellään kaikenkokoisissa asennuksissa

Kuntosalilaitteiden asennus vaatii huolellista suunnittelua ja valmistautumista, jotta asennus sujuu sujuvasti ja turvallisesti. Meiltä löydät ammattilaiset, jotka tuntevat laitteet ja osaavat asentaa ne oikein.

Asennuksessa huomioitavaa

Mikäli suunnittelemme salin itse alusta asti, huomioimme jo ennen asennustoimia suunnittelussa, että laitteet mahtuvat tilaan ja käyttäjät voivat käyttää niitä mukavasti ja turvallisesti. Meiltä saat apua salin suunnitteluun. Teemme myös 3D-suunnittelua.

Ennen asennusta on hyvä, että tiedämme miltä kohde näyttää. Onko portaita, hissiä ovia tai käytäviä asennusten yhteydessä. Jos ulkopuolella on lastauslaituri, olemme kiitollisia myös tästä tiedosta. Jos sinulla on asennuksiin koskevia kysymyksiä, vastaamme mielellämme niihin!

Turvallisuus

Kuntosalilaitteiden asennuksessa turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Tarkistamme, että lattia on riittävän vahva ja tasainen laitteiden painolle. Varmistamme myös, että laitteet on kiinnitetty kunnolla seinään tai lattiaan ja että ne ovat käyttäjille turvallisia.

Sähköliitännät

Jos laitteet tarvitsevat sähköliitännän, tarkistamme, että liitäntä on asianmukainen ja että sähköasennukset on tehty turvallisuusmääräysten mukaisesti.

Asennuksen jälkeen

Käyttöohjeet

Opastamme, miten laitteet toimivat ja miten niitä käytetään oikein. On tärkeää varmistaa, että käyttöohjeet ovat selkeät ja että käyttäjät tietävät, miten laitteita käytetään turvallisesti.

Laitteiden huolto

Podium huoltosopimus varmistaa, että laitteesi huolletaan säännöllisesti ja ne pysyvät näin käyttökunnossa. Tämä parantaa laitteiden käyttöikää ja vähentää vikojen riskiä.

 

Älä jää yksin

Me autamme sinua!

Olemme toimineet Suomen kuntosalimarkkinoilla pitkään ja laajalla tuotevalikoimalla haluamme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Lisäksi meiltä löytyy vankka kokemus kuntosalien suunnittelusta ja perustamisesta aina laitteiden huoltoon asti.

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua tai lisätietoja tuotteista.