Siirry sisältöön

Toimitusehdot

Tuotteissa sovelletaan täydellistä 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeutta (Concept2 ja Wattbiken osalta 30vrk) sekä valmistajan määrittelemiä takuuehtoja. Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen pakkauksineen ja tarvikkeineen.

Verkkokaupan asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja sitoudumme olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Verkkokauppa pidättää oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Tilaustapa

Tämän palvelun kautta on mahdollista tilata ja ostaa tuotteet valikoimasta 24 h / vrk ostoskoria käyttäen.

Toimitustapa

Pientavara ja varaosat Posti Economy 11€. Concept2 laitteet Matkahuolto Kotijakelu 45€. Body Bike ja Wattbike pyörät Kaukokiito 150€.

Toimitusaika

Toimitus tapahtuu pääsääntöisesti 4 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Mikäli tuote on hetkellisesti loppu varastosta, otamme asiakkaaseen yhteyttä uuden toimitusajan sopimiseksi.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Lue lisätietoja maksamisesta Paytrailin sivuilta > 

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut laskunsa.

Walley-osamaksu

Walley Laskun/Osamaksun valitsemalla voit tehdä maksun joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle. Käyttääksesi Walley Lasku/Osamaksua tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jota haetaan ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Lue tarkemmat tiedot Walley-laskusta Paytrailin sivuilta >