Siirry sisältöön

Kotikuntosali

Lue vinkkimme kotisalia suunnittelevalle.

Kun harkitset kotikuntosalin rakentamista, saat meiltä kaiken tarvitsemasi toimivaan ja laadukkaaseen kotisaliin tai harjoitustilaan. Kotikuntosali mahdollistaa joustavan ja tehokkaan harjoittelun kotona, sinun ehdoillasi ja juuri sinulle tarkoitetuilla laitteilla.

Tarjoamme ammattimaisia ​​laitteita laajalla valikoimalla useissa hintaluokissa. Huomioimme ympäristön huoltamalla ja kierrättämällä laitteita ja etsimällä käytetyille laitteille uuden käyttökohteen. Voit valita joko käytettyjä tai uusia laitteita valikoimastamme.

Tarjoamme valmiita kuntosalipaketteja tai yksittäisiä kuntosalilaitteita vuokralle. Toki voit myös suoraan ostaa haluamasi laitteet omaksi.

Vuokraa kotikuntosali

Vuokraa sali” -konseptimme avulla myös yksityishenkilöt voivat hankkia kestävään kehitykseen, joustavuuteen ja laatuun keskittyvän kuntosalipaketin:

 • vuokra-aika alkaen 6 kuukautta
 • valikoima tehdaskunnostettuja tai uusia laadukkaita laitteita
 • oikeus vaihtaa 20 prosenttia laitteista vuokra-ajan aikana
 • huolto ja asennus

Valitse joustava vaihtoehto kotisalin toteutukseen ja saavuta täydellisesti harjoittelutavoitteesi. Ota yhteyttä ja kysy lisää vaihtoehdoista.

Tutustu valmiisiin laitepaketteihin

OSTA kotikuntosali

Vuokrauksen lisäksi meiltä on toki myös mahdollista ostaa yksittäisiä kuntosalivälineitä ja laitteita sekä kotikuntosalipaketteja.

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman ammattilaistenkin käyttämiä salilaitteita ja kuntoiluvälineitä. Meillä voit helposti koota unelmiesi kotikuntosalin ja tarvittaessa saada myyntihenkilöstöltämme asiantuntevaa neuvontaa eri tuotteistamme.

Voit valita joko tehdaskunnostetun tai uuden laitteiston, kun teet ostoksia meillä. Tehdaskunnostettu tarkoittaa, että voit ostaa huoltamiamme kotikuntoiluvälineitä ja -laitteita, jotka ovat olleet aiemmin käytössä, mutta osaavien työntekijöidemme huoltamia ja kunnostamia. Tämä on ekologinen vaihtoehto, joka säästää toki samalla myös lompakkoa.

Suosituimpia tuotteitamme kotisaleille

Wattbike Atom

Atom Next Generation
2990,00  sis. ALV:n
Ei arvosteluja

Kotikuntosalin rakentaminen ja laitteiden valinta

Mihin tilaan sijoittaa kuntosali kotiin? Mitä ottaa huomioon salin suunnittelussa? Entä mitkä laitteet ja välineet tai millainen sisustus valita?

Oman kotikuntosalin voi perustaa autotalliin, harrastetilaan tai ylimääräiseen huoneeseen. Hyvällä suunnittelulla saadaan pieneenkin tilaan mahtumaan yllättävän paljon! Jos kotikuntosali pitää mahduttaa oikein pieneen tilaan, voidaan tehdä yksinkertainen HIIT-nurkkaus.

Suunnittelussa ja laitteiden valinnassa kannattaa huomioida salia käyttävien harjoittelutavoitteet. Kokosimme alle eri käyttäjäryhmille sopivia kotikuntosalin toteutusvaihtoehtoja.

Jos haluat tutustua laitteisiin ennen ostopäätöstä, laitteen vuokraus kotiin on hyvä vaihtoehto. Vuokraaja voi välittömästi saatuaan vuokralaitteen tai kolmen ensimmäisen vuokrakuukauden jälkeen halutessaan lunastaa laitteen omakseen. Lue lisää vuokrauksesta.

Kuntosali autotalliin (käyttäjäryhmänä CrossFit, kestävyysurheilu ja aktiivikuntoilu)

Kun tilan koko, lattia ja mahdolliset äänet eivät muodosta ongelmaa, kotikuntosali on helppoa suunnitella esim. seuraavasti:

Aerobinen harjoittelu ja lämmittely

 • Concept2 oman lajin mukaan (soutu, hiihto tai pyöräily)
 • Täydentävänä juoksumatto ja Wattbike pyöräilijöille tai triathlonisteille

Voimaharjoittelu

Muut tuotteet

 • Venyttelymatto on hyvä lisä.

Treenisali tyhjään huoneeseen (käyttäjäryhmänä kestävyysurheilu, kevyt voimaharjoittelu ja venyttely)

Aerobinen harjoittelu ja lämmittely

Voimaharjoittelu

 • Painoharjoitteluun sopiva lajitelma kahvakuulia
 • Tätä voi tuunata tasa-vinopenkillä ja käsipainoilla tarpeen mukaan
 • Mikäli käyttäjän tavoitteena on harjoitella monipuolisesti myös voimaa, mutta painonnoston tekniikat eivät ole hanskassa, on esimerkiksi Cybexin Bravo aivan loistava laite monipuoliseen tarpeeseen.

Muut tuotteet

Yksinkertainen HIIT-nurkkaus (sopii kaikille, ja melkein kaikilla on myös tilaa)

HIIT-harjoittelun on todettu olevan tärkeää sekä kehon että myös aivojen hyvinvoinnin kannalta ja ehkäisevän dementian ja alzheimerin taudin kehittymistä.

Tuotteet HIIT-harjoitteluun

Yksinkertaisimmillaan HIIT-sali on Concept2 BikeErg ja alusmatto.

Concept2 BikeErg:in edut HIIT-harjoittelussa:

 • Laitteeseen on helppo mennä, se ottaa vastaan kovaakin runtua, ei pidä kamalan kovaa ääntä ja toimii erinomaisesti 15-90 sekunnin pyrähdyksissä.
 • Monitori tekee harjoittelusta osaltaan helppoa.
 • Concept2 BikeErgin vapaaratas tekee siitä myös erittäin turvallisen.
 • Mikäli olet soutanut tai hiihtänyt aiemmin, ovat Concept2 RowErg ja SkiErg myös hyviä vaihtoehtoja HIIT-salille.

Muut tuotteet

HIIT-salissa kannattaa olla myös venyttelymatto.

Palvelumme kotikuntosalia suunnittelevalle

Älä jää yksin

Me autamme sinua!

Olemme toimineet Suomen kuntosalimarkkinoilla pitkään ja laajalla tuotevalikoimalla haluamme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Lisäksi meiltä löytyy vankka kokemus kuntosalien suunnittelusta ja perustamisesta aina laitteiden huoltoon asti.

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua tai lisätietoja tuotteista.