Siirry sisältöön

Concept2 BikeErg sisäharjoittelupyörä

1579,00  sis. ALV:n

Concept2 BikeErg sisäharjoittelupyörä

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): PN-2900 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kestävä ja tehokas pyörä sisäharjoitteluun ja kuntoiluun. Helppokäyttöinen ja vaivattomasti siirrettävä Concept2 laitevalmistajan uusin tuote.

Laitteen mukana tulevat:

  • PM5 monitori käyttöohjeella
  • Älypuhelin telakka
  • Laitteen käyttöohje
  • Työkalut ja kuvallinen kasausohje

Vauhtipyörän ilmanvastuksen säätö toimivat ”vaihteina”, jolla voit mukauttaa ajotuntumaasi. BikeErg laitteessa on vapaakytkin, joten kun pysäytät polkemisen, vauhtipyörä jatkaa hetken pyörimistään. Voit säätää vastusta siirtämällä vauhtipyörän sivulla olevaa liukusäädintä, jolloin se muuttaa ”vaihdetta”. Suurilla numeroilla pyöräily tuntuu kuin ajaisit raskaammalla vaihteella tai ylämäessä. Pienemmillä numeroilla tuntu on kuin kevyemmällä vaihteella ajettaessa.


Näyttö

PM5- monitori

Voit valita näytöstä Vapaa Ajo, valita ohjelmoituja harjoituksia tai luoda uuden. Voit myös kilpailla edellistä harjoitustulostasi vastaan.Tulokset voidaan esittää aikana, metreinä, aikana/km, watteina tai poltettuina kaloreina.Tulokset tallentuu näytön muistiin, USB -muistitikkuun tai Bluetooth yhteydellä älypuhelimen ErgData sovellukseen.


Takana 40 vuoden kokemus

BikeErgin on valmistanut yritys, jolla on yli 40 vuoden kokemus korkealaatuisten innovatiivisten tuotteiden valmistamisesta. Concept2 BikeErg sopii sinulle riippumatta siitä, millaista pyörätreeniä etsit. Halusitpa sitten tehdä treeniharjoituksia tai harrastaa polkemista tähtäimenäsi pyöräilykilpailut, on tämä kuntopyörä hyvä valinta.

Tämän laitteen voit myös vuokrata meiltä >

 

 

Lisätiedot

Pituus

Leveys

Paino

Maksimikäyttäjäpaino

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Concept2 BikeErg sisäharjoittelupyörä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotekortti

App store

Siirry App Storeen

Play store

Siirry Play Storeen

Saatat myös pitää...