Siirry sisältöön

Concept2

Concept 2 valmistaa korkealaatuiset soutulaitteet, hiihtoergometrit ja kuntopyörät.

Valmistajan sivut

Suosittelemme

RowErg

Concept2 RowErg – sisäsoutulaite on legenda lajissaan ja soutulaitteiden globaali markkinajohtaja. Laite on kestävä, monitori on luotettava ja soutaminen jäljittelee aidosti soutua vesillä. Soutulaite on alun perin kehitetty kilpasoudun harjoittelua varten, mutta nykyään näillä laitteilla soutavista monet eivät ole koskaan istuneet veneessä.
Laite on saavuttanut suuren suosion CrossFit – saleilla ja kilpailuissa, ei vähiten sen takia että laite mittaa tehoa luotettavasti ja tarkasti. Concept sisäsoutulaitteella tehtävät testit ovat osa jokaisen soutumaajoukkueen rutiinia. Jokainen harrastaja voi halutessaan osallistua kilpailuihin SM – tai MM – tasolla ja verrata omia suorituksiaan huippusoutajien suorituksiin.

Lue soutulaitteen ostajan opas

BikeErg

Concept2 BikeErg -kuntopyörä on tuoteperheen uusin tulokas.

SKIERG

Concept 2 SkiErg on tehty tasatyönnön harjoitteluun ja toimii loistavasti muidenkin lajien oheisharjoitteluna. SkiErg on hyvä väline sekä tasatyönnön tehoharjoitteluun että voimaharjoitteluun, kestävyysharjoittelusta puhumattakaan. Tasatyönnön merkitys hiiihdossa kasvaa koko ajan ja monipuolisella SkiErg harjoittelulla sinun on mahdollista kehittää tasatyöntöäsi ja myös testata sitä säännöllisesti. Laite toimi niin kotona kuin saleillakin.

Kysy lisää
Me autamme sinua