Siirry sisältöön

EGYM

Älykästä harjoittelua

Tutustu valmistajan sivuihin

Moderni ja ammattimainen harjoitusympäristö koko keholle 

EGYM on moderni ja ammattimainen koko kehon harjoittelulaitteisto. Koneet tuottavat vastusta moottorin avulla ja säätävät painoa dynaamisesti voimiesi mukaan.

Harjoittelu EGYM:llä on sujuvaa, tehokasta ja motivoivaa. EGYM:n rannekkeen avulla edistymisesi kirjataan ja voit helposti seurata kehitystäsi. Ohjelmat sopivat kaikille aloittelijoista huippu-urheilijoihin.

Kun laitteet on säädetty sinulle sopiviksi ja voimakoe on tehty, EGYM mukauttaa harjoittelun juuri sinun tarpeisiisi. EGYM lisää kuormitusta asteittain varmistaen, että kehityt ja sinua haastetaan jatkuvasti.

Yli 16 000 salia maailmassa luottaa jo EGYM:iin.

 

HELPPOA HARJOITTELUA

Laitteet säädetään kerran, jonka jälkeen ne mukautuvat sinulle, kun kirjaudut sisään EGYM-harjoittelurannekkeellasi. Selkeä näyttö näyttää, kuinka sinun tulee harjoitella. Näytön avulla pidät myös oikean tempon harjoittelussasi, seuraa reittiä ja poimi keltaiset pisteet.

Pidät motivaation yllä ja seuraat edistymistäsi EGYM Fitness -sovelluksella. Tässä sovelluksessa voit myös kirjata muita aktiviteetteja, kuten kävelyjä ja juoksulenkkejä.

 

Lue lisää blogistamme

Kiinnostaako EGYM-laitteiden hankinta?

Ota yhteyttä ja kysy lisää.