Siirry sisältöön

EGYM – Älykästä harjoittelua

Yhdellä klikkauksella saat tekoälyllä varustetut harjoitussuunnitelmat ja sopivat laitesäädöt.

Kuntosalialalla on jatkuvaa kehitystä, mikä onkin edellytys alan eteenpäin menolle. Valitettavan usein pyörää yritetään kuitenkin keksiä uudelleen ja uudelleen. Suurimpana haasteena menestyksekkäälle liiketoiminnalle on yleensä asiakkaiden hankinta. Tätä pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen tai perustella tarkemmin. Menestyvä kuntosali tarvitsee asiakkaita. Kaikki kuntosalit taistelevat kynsin ja hampain lähes samasta asiakasryhmästä, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Nämä ihmiset kuuluvat siihen 20%:iin , jotka joko jo käyvät kuntosalilla tai tasapainoilevat harjoittelun ja kotiin jäämisen välillä.

EGYM tarjoaa ratkaisun saada asiakkaiksi myös nämä loput 80%:a.

Mikä on EGYM?

EGYM on moderni ja ammattimainen harjoitusympäristö koko keholle. Laitteet tuottavat vastusta moottorin avulla ja säätävät painon dynaamisesti voimiesi mukaan. Harjoittelu EGYM:llä on sujuvaa, tehokasta ja motivoivaa. EGYM-rannekkeella kirjataan edistymisesi, ja voit helposti seurata kehitystäsi.

Ohjelmat sopivat kaikille, aloittelijoista eliittiin. Kun laitteet on säädetty sinulle ja voimatesti on suoritettu, EGYM mukauttaa harjoittelun kykyjesi mukaan.
EGYM lisää kuormitusta progressiivisesti ja varmistaa, että kehityt ja haastat itseäsi jatkuvasti.

Miten EGYM toimii?

Alkuohjeistuksen jälkeen harjoittelu on yksinkertaista. Kun olet kirjautunut sisään rannekkeellasi, laite säätää automaattisesti oikeat asetukset sinulle. On suositeltavaa tehdä kaksi kierrosta, jokainen kierros kestää noin 15 minuuttia. Parhaan tuloksen saat aikaiseksi harjoittelemalla kaksi kertaa viikossa EGYM-laitteilla. Seuraat helposti edistymistäsi puhelimella FitnessApp -sovelluksella. Selkeä näyttö osoittaa, miten sinun tulee harjoitella. Näytön avulla pidät myös oikean tempon harjoittelussasi, seuraa näytöltä rataa ja kerää keltaisia pisteitä.

EGYM avaa uusia mahdollisuuksia

EGYM on motivoiva ekosysteemi, joka todistetusti vähentää asiakkaiden irtisanoutumista ja tuo kuntokeskukselle aivan uuden asiakas ryhmän samalla kun
olemassa olevat asiakkaat saavat lisäarvoa jäsenyydelleen. Laitteet mahdollistavat myös eksentrisen voimaharjoittelun, joka monipuolistaa jo
enemmänkin salilla käyvien harjoitusohjelmaa. Personal-trainerit saavat EGYM:stä mahtavan uuden työkalun asiakashankintaa, asiakkaiden kehittymisen seurantaan ja motivointiin.

Äly on tullut kuntosaleille ja toivotamme sen tervetulleeksi.

 

Tutustu laitteisiin

Kiinnostaako EGYM-laitteiden hankinta?

Ota yhteyttä ja kysy lisää.