Siirry sisältöön

Kuntosalilaitteiden vuokraus

Kun et halua ostaa omaksi, mutta tarvitset väliaikaisesti käyttöösi laadukkaan kuntosalilaitteen, on vuokraus hyvä vaihtoehto! Tarjolla myös kampanjahintaisia tuotteita.

Supertarjous

Kaikki Concept2-vuokralaitteet 39€/kk

Tarjous on voimassa uusille ja vanhoille vuokraajille, kun vuokraat vähintään puoleksi vuodeksi. Lue linkistä tarkemmat vuokraehdot ja tutustu tuotteisiin.

Mitä laitteita on mahdollista vuokrata?

Vuokraus kotikäyttöön

Kotitreeniin valikoituvat yleensä laitteet, jotka ovat tehokkaita, mutta eivät vaadi suurta tilaa tai budjettia. Valikoimissamme on juuri tällaisia laitteita. Ne ovat samoja, joita löydät myös kuntosaleilta. Saatavilla Concept2-, Wattbike- ja Body Bike -vuokralaitteita. Vuokralaitteen voit halutessasi lunastaa myöhemmin omaksi.

Vuokraus yrityksille

Tällä sivulla on kerrottu vuokrauksesta yksityiskäyttöön. Laitteita voi vuokrata myös yrityskäyttöön. Teemme laajemmalla laitevalikoimalla vuokraus- ja leasing-sopimuksia myös kuntosaleille. Voit vuokrata myös kokonaisia salilaitteistoja. Lue lisää koko salin vuokraamisesta. Lisätietoja laitevalikoimastamme saat tutustumalla laitteisiin sivustollamme.

VUOKRAUSTOIMENPITEET

Näin vuokraat meiltä kuntosalilaitteen:

1. Laitteen valinta

Tutustu vuokrattaviin laitteisiin ja päätä, minkä laitteen haluat vuokrata. Minimi vuokra-aika laitteille 3kk. Hinnaston ja laitevaihtoehdot löydät tältä sivulta. Tarvittaessa autamme mielellämme sopivimman vaihtoehdon valitsemisessa. Saat meiltä tilattua myös erilaiset lisävarusteet, kuten suojamaton laitteen alle.

Lisää laite ostoskoriin. 3kk vuokra ja toimitusmaksu maksetaan tilauksen yhteydessä.

Laitevuokrauksia voit maksaa myös liikuntaeduilla (EPassi, Smartum ja Edenred). Kysy tästä lisää toimistostamme.

Mikäli haluat noutaa laitteen itse Helsingin tai Imatran varastosta ota yhteyttä toimistoomme toimisto@pgs.fi. Noudosta on ehdottomasti sovittava ennakkoon.

2. Laitteen nouto tai postitus

Laite saapuu sinulle joko Matkahuollon kautta tai voit noutaa sen itse varastoltamme. Toimitusrahtihinnat Concept2-laitteille 45€. BodyBike- ja Wattbike-pyörille 150€.

3. Laite kotona

Kokoa laite, mikäli laite on toimitettu osissa. Se on helppoa. Tarvittaessa kysy meiltä lisätietoja.

Sijoita laite kotona turvalliseen paikkaa ja huolehdi, että laite ei pääse kaatumaan jos säilytät sitä pystyssä (RowErg). Huomioithan, että laitteita ei saa säilyttää ulkotiloissa, vaan ne on tarkoitettu sisätreeneihin.

Suosittelemme laitteen alle mattoa lattiaa suojaamaan. Imurointi ennen esim. soutulaitteen käyttöä voi olla hyvä ajatus, jotta laitteesta tuleva ilmavirta ei lennätä pölypalloja lattioilta ilmaan.

Treenivinkkejä laitteille löydät esimerkiksi Youtube-kanavaltamme.

Palaa sivun alkuun >

Vuokrauksen jatkaminen

Normaalihintaisissa tuotteissa kolmen ensimmäisen vuokrakuukauden jälkeen laskutamme seuraavan kuukauden vuokran automaattisesti kuukausittain.

Mikäli haluat palauttaa vuokralaitteen, kannattaa siitä ilmoittaa meille noin viikko etukäteen.

Vuokrauksen LOPETUS

Jos et halua enää jatkaa vuokrausta, ilmoita meille vuokraussuhteen päättymisestä noin viikkoa aikaisemmin. Teemme tarvittavat kollilaput puolestanne palautusta varten. Laitteen voi palauttaa myös suoraan Helsingin tai Imatran varastollemme maksutta .

Palautushinnat Concept2 laitteille: Noutopakettina 60€

Palautushinnat Body Bike- ja Wattbike-pyörille: Kaukokiidolla noudettuna 150€

Palautusosoite Helsingissä: Podium Gym Solutions Oy varasto, Kivikonlaita 22 ovi 27, 00940 Helsinki. Soita ennen palautusta 020 7288 760. Palautus mahdollista ma-pe klo 9-16. Ovi avataan etäyhteydellä. Laita laitteeseen oma nimesi.

Palautusosoite Imatralla: Podium Gym Solutions Oy, Koskenparras 10 55100 Imatra. Soita ennen palautusta 020 7288 760. Palautus mahdollista ma-pe klo 9-16.

VuokraLAITTEEN LUNASTUS

Jos innostut treeneistä, voit milloin tahansa lunastaa laitteen omaksesi!

Jos haluat välittömästi saatuasi vuokralaitteen tai kolmen ensimmäisen vuokrakuukauden jälkeen lunastaa koneen omaksesi, ilmoita asiasta toimistoomme. Hyvitämme puolet kolmesta ensimmäisestä vuokrakuukaudesta asiakkaan lunastaessasi koneen itsellesi.

Jos haluat lunastaa koneen ensimmäisen vuokrakuukauden jälkeen, hyvitämme puolet ensimmäisestä vuokrakuukaudesta ja kaksi muuta vuokrakuukautta kokonaan.

Ota yhteyttä toimistoon

Palaa sivun alkuun >

HINNASTO

Huomaa, että voit halutessasi maksaa vuokrauksen myös liikuntaeduilla. Kysy tästä lisää toimistoltamme.

Concept 2 -vuokrahinnasto

Hinnasto koskee normaalihintaisia vuokratuotteita. Kampanjahintaiset Concept2-tuotteet hintoineen ja vuokrausehtoineen löydät täältä.

Concept2 malli Vuokra
RowErg standardi jalat 50€/kk+rahti
RowErg korotetut jalat 60€/kk+rahti
Dynamic 70€/kk+rahti
Slidepari 17€/kk+rahti
SkiErg (seinäkiinnitys) 50€/kk+rahti
SkiErg (lattiatuella) 60€/kk+rahti
BikeErg 55€/kk+rahti

Body Bike – vuokrahinnasto:

Body Bike -malli Vuokra
Body Bike Supreme 55€/kk+rahti
Body Bike Smart+OceanX 80€/kk+rahti

Wattbike – vuokrahinnasto:

Wattbike malli Vuokra
Wattbike Atom FG 79€/kk+rahti
Wattbike Atom NG 95€/kk+rahti
Wattbike Pro/Trainer 95€/kk+rahti
Wattbike Nucleus Standard/High 140€/kk
Wattbike AtomX 170€/kk

 

Usein kysyttyä vuokrauksesta

Mitä tarkoittaa kuntoilulaitteiden vuokraus?

Kun vuokraat kuntoilulaitteita, et omista laitteita itse ja maksat yleensä kiinteän kuukausimaksun. Laitteiden omistaja on vuokranantaja, ja sinulla on mahdollisuus palauttaa laitteet vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti.

Onko mahdollista vuokrata kokonainen salilaitteisto?

Kyllä, meillä Podium Gym Solutionsilla voit vuokrata valmiita kuntosaleja ja kuntosalipaketteja “Vuokraa kokonainen sali” -konseptin alla. Voit myös vuokrata yksittäisiä kuntoiluvälineitä, jos haluat. Vuokraamisen etuna on joustavuus irtisanoa sopimus, ja kuntosalipaketeillamme on myös mahdollisuus vaihtaa 20% laitteistasi vuokra-ajan aikana.

Vuokrauksen hinta riippuu siitä, kuinka suuren tilan haluat kattaa kuntosalilla ja mitä kuntoilulaitteita ja -välineitä valikoimaan haluat. Tarjoamme valmiita kuntosalipaketteja alkaen 139€/kk.

Onko mahdollista vuokrata yksittäisiä laitteita?

Vuokraamme yksittäisiä laitteita pääosin yksityishenkilöille. Näihin laitteisiin voit tutustua vuokraussivullamme. Vuokraamme laitteita myös yrityksille ja julkisille tahoille, myös kokonaisia kuntosaleja. Näistä voit lukea lisää täältä.

Miten valitsen sopivan vuokralaitteen?

Jos laitevalinta ei ole vielä selkeä, tutustu alla oleviin linkkeihin tai tuotteiden tarkempiin tietoihin. Voit myös kysyä lisätietoja toimistoltamme, jos epäröit sopivan laitteen valinnassa.

Kuntopyörän valinta

Lue blogistamme vinkit sopivan kuntopyörän valintaan.

Soutulaitteen valinta

Lue soutulaitteen vuokrauksesta

Usein kysyttyä soutulaitteesta

Lue kysymyksiä ja vastauksia.

Tarvitsetko lisätietoja
Kysy meiltä toimistolta

Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella

Vuokrauksen edut

Jos harkitset laitteen hankkimista kotiin, mieti, kannattaako halvan, mutta laadultaan kyseenalaisen laitteen ostaminen. Kun et halua tinkiä laadusta, mutta et ole valmis juuri nyt tekemään suurta investointia, suosittelemme hankkimaan kotikäyttöön laadukkaan vuokralaitteen.

Vuokraamalla laadukkaan laitteen halvimman tarjolla olevan laitteen oston sijaan vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Samalla voit testata laitetta omassa käytössäsi ja sinulla on mahdollisuus lunastaa se halutessasi omaksi.

7 hyvää syytä vuokrata kuntolaite

  1. Treenaat laatulaitteella kotona. Saat käyttöösi taatusti laadukkaan, juuri huolletun laitteen. Premium-tason laitteella treenaaminen on hauskaa ja treenaat juuri silloin kuin haluat.
  2. Vuokraus on helppoa. Ja tarvittaessa autamme sinua.
  3. Säästät rahaa: Laatulaitteet ovat arvokkaita, ja jos et ole varma, kuinka paljon aiot käyttää laitetta, vuokraaminen on fiksu vaihtoehto. Et maksa laitteen laitteen täyttä ostohintaa, ja kun vuokra-aika päättyy, voit päättää, haluatko jatkaa vuokraamista tai mahdollisesti lunastaa laitteen itsellesi.
  4. Ei pysyvää sitoutumista: Jos et ole varma siitä, kuinka pitkään haluat käyttää laitetta, vuokraaminen antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla sitä ilman pysyvää sitoutumista. Voit testata, sopiiko se elämäntyyliin ja harjoittelu tavoitteisiisi tekemättä kovin suurta investointia.
  5. Huoleton käyttö: Vuokraamalla saat maahantuojan huoltaman laitteen, jonka käyttö on huoletonta. Jos palautat laitteen, huollamme sen asianmukaisesti seuraavalle käyttäjälle.
  6. Monipuolisuus: Voit vaihtaa vaikkapa vuokraamasi soutulaiteen spinningpyörään, kun vuokra-aika päättyy, jos huomaat, että soutu ei ollut sinun juttusi. Tämä mahdollistaa joustavuuden ja mahdollisuuden löytää juuri sinulle sopiva treenimuoto.
  7. Voit hyödyntää liikuntaetujasi vuokraukseen: ePassi, Edenred ja Smartum ovat hyödynnettävissä vuokraukseen. Jos haluat hyödyntää liikuntaetua, ota suoraan yhteyttä toimistoomme.

Palaa sivun alkuun >

LISÄVARUSTEET

Laitevuokraan kuuluu laite ilman lisätarvikkeita. Tehdäksesi harjoittelusta vieläkin mukavampaa, voit ostaa meiltä erilaisia lisävarusteita.

Concept2-lisävarusteet

Tilaa suojamatto, home slide tai muita lisävarusteita.

Wattbike-lisävarusteet

Tilaa suojamatto, mobiililaitteen teline tai muita lisävarusteita.

BodyBike-lisävarusteet

Tilaa suojamatto, geelipehmuste tai muita lisävarusteita.

Kaikki vuokratuotteet

Alkuperäinen hinta oli: 420,00 €.Nykyinen hinta on: 360,00 €. sis. ALV:n
Ei arvosteluja
Alkuperäinen hinta oli: 420,00 €.Nykyinen hinta on: 360,00 €. sis. ALV:n
Ei arvosteluja
Alkuperäinen hinta oli: 360,00 €.Nykyinen hinta on: 234,00 €. sis. ALV:n
Ei arvosteluja

Concept2 RowErg vuokratarjous 6kk+

RowErg vuokralle kampanjahintaan
Alkuperäinen hinta oli: 300,01 €.Nykyinen hinta on: 234,00 €. sis. ALV:n
Ei arvosteluja

Palaa sivun alkuun >

Vuokrausehdot

Vuokraehdot BodyBike, Concept2 ja Wattbike laitteille

1. Vuokraamme ensisijaisesti käytettyjä laitteita, jotka ovat huollettuja ja hyväkuntoisia. Asiakas vastaa kuljetuksista aiheutuneista kuluista.

2. Vuokrasopimus ei sisällä laitteen huoltoa. Asiakkaan tulee huoltaa laitetta asianmukaisella tavalla. Huolto-ohjeet toimitetaan jokaisen laitteen mukana asiakkaalle.

3. Podium Gym Solutions Oy ei vastaa asiakkaalle tai kolmansille osapuolille tapahtuneista vahingoista, kuten tapaturmista tai loukkaantumisista. Asiakas on velvollinen huolehtimaan siitä, että laitteen käyttäjät osaavat käyttää laitetta asianmukaisella tavalla.

4. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan laitteelle vuokra-aikana aiheutuneet vahingot kokonaisuudessaan. Palautettaessa laitteen tulee olla puhdas, muussa tapauksessa Podium Gym Solutions Oy laskuttaa puhdistuskulut. Mikäli laite vahingoittuu vuokra-aikana korjauskelvottomaksi on asiakas velvollinen korvaamaan vuokraajalle kaikki kulut uuden vastaavan laitteen hankkimiseksi.

5. Vuokra-aika katsotaan päättyneeksi silloin kun laite on palautettu Podium Gym Solutions Oy:lle. Mikäli asiakas haluaa lunastaa laitteen vuokralta Podium Gym Solutions Oy hyvittää 50% kolmen ensimmäisen kuukauden vuokrista myyntihinnassa. Jatkokuukausista ei hyvitetä.

6. Podium Gym Solutions Oy ei missään olosuhteessa ole korvausvelvollinen asiakkaalle, eikä kolmannelle osapuolelle mistään välittömästi tai välillisesti vuokraamastaan laitteesta aiheutuneesta terveydellisestä tai taloudellisesta tappiosta tai vahingosta.

7. Takuu. Podium Gym Solutions Oy myöntää vuokratuille laitteille vuoden takuun. Takuu on voimassa vain silloin kun laitetta käytetään oikein ja huolletaan asianmukaisesti. Takuu ei sisällä iskujen ja eikä muiden ulkoisten syiden vuoksi tapahtuneita rikkoontumisia. Takuu on voimassa tapauksissa, joissa laitteeseen tullut vika johtuu siitä että jokin laitteen osa on ollut virheellinen. Näissä tapauksissa osa toimitetaan vuokralaiselle veloituksetta vaihto-ohjeiden kera. Asiakas vastaa itse osan vaihtamisesta. Podium Gym Solutions ei missään olosuhteissa ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle käytön keskeytyksestä tai korjauksesta aiheutuneita kuluja.

8. Concept2-laitteiden vuokraus tarjoushintaan 39 €/kk on mahdollista seuraavin maksuehdoin: Tilausvaiheessa asiakas maksaa 6kk vuokran (eli 234€ kerralla) sekä rahdin. Tämän jälkeen laskutus jatkuu 39€/kk, ja laskutus tapahtuu kuukausittain.

 

Tarvitsetko apua?
Kysy lisää

Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella