Siirry sisältöön

Kuntopyörä kotikäyttöön

Hanki kuntopyörä kotiin ja treenaa tehokkaasti omaan tahtiin!

Kuntosalille päivittäin pääseminen ei aina ole mahdollista kiireisen arjen keskellä ja Suomessa syksyn pimeys ja talven liukkaus eivät aina houkuta ulos pyöräilemään. Hyvän kuntopyörän hankinta kotikäyttöön voi olla juuri se ratkaisu, joka mahdollistaa säännöllisen treenaamisen mukavasti vaikka omassa olohuoneessa tai autotallissa.

Poimi vinkkimme, mitä asioita sinun kannattaa huomioida, kun olet hankkimassa kuntopyörää kotiin.

Miksi juuri kuntopyörä?

Kuntopyörä, kuten myös soutulaite ovat erinomaisia vaihtoehtoja kotikuntoilijalle monestakin syystä.

  1. Kuntopyörä tarjoaa erinomaisen aerobisen harjoituksen, joka vahvistaa sydän- ja verisuonijärjestelmää sekä parantaa kestävyyttä. Tämä tekee siitä täydellisen treenivälineen laihduttamiseen ja yleiseen kunnon kohottamiseen.
  2. Kuntopyörällä treenaaminen on nivelystävällistä. Se ei rasita niveliä samalla tavalla kuin esimerkiksi juokseminen tai hyppiminen. Tämä tekee siitä loistavan valinnan ihmisille, joilla on nivelongelmia tai jotka haluavat välttää niiden syntymistä.
  3. Kuntopyörä on helppo sijoittaa omaan kotiin. Se vie vähän tilaa verrattuna moniin muihin kuntolaitteisiin, ja se on helppo siirtää tarvittaessa. Näin voit treenata oman aikataulusi mukaisesti, eikä sinun tarvitse huolehtia kuntosalin aukioloajoista.
  4. Kaikki osaavat pyöräillä! Pyöräilytekniikka on kaikilla jollain tavoin hallussa, mutta esimerkiksi Wattbike voi myös auttaa Sinua kehittämään pyöräilytekniikkaasi ja pyöräilemään tehokkaammin! Valikoimastamme löytyy erinomaisia pyöriä vaihteleviin tarpeisiin.

 

Lue lisää kuntopyöräilyn hyödyistä >

Millainen on hyvä kuntopyörä kotikäyttöön?

Kun etsit sopivaa pyörää on tärkeää valita laadukas ja hyvin suunniteltu malli. Hyvä kuntopyörä takaa turvallisen ja tehokkaan treenin. Tässä joitakin seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon, kaikki edustamamme pyörät täyttävät kuntosalialan kriteerit joten alla luetellut ominaisuudet ovat niissä kaikissa, ääni toki vaihtelee pyörän mukaan.

Vakaa rakenne: Valitse kuntopyörä, joka on vakaa ja kestävä. Se ei saisi heilua tai natista käytön aikana.

Säädettävyys: Kuntopyörän istuimen ja ohjaustangon pitäisi olla säädettävissä, jotta voit löytää mukavan ja ergonomisen asennon.

Vastuksen säätö: Hyvä kuntopyörä tarjoaa eri vastustasot, joiden avulla voit säätää harjoituksen intensiteettiä.

Näyttö: Monet kuntopyörät tarjoavat digitaalisen näytön, joka seuraa treenin kestoa, matkaa, nopeutta ja kalorien kulutusta.

Hiljainen kuntopyörä: Tämä on erityisen tärkeää, jos aiot käyttää kuntopyörää esimerkiksi iltaisin, jotta et häiritse muita perheenjäseniä. Mikäli hiljaisuus on elinehto, ovat Body Bike tai Wattbike Atom soveliaita valintoja.

Lisävarusteet ja varaosat: Hyvään pyörään saat hankittua lisävarusteita. Varo halpoja ratkaisuja, joiden jonkin osan hajotessa koko pyörä voi olla käyttökelvoton. Tuomme maahan merkkejä joita myymme, eli tarvittaessa osaava huoltopalvelu sekä tarvittavat varaosat ja lisävarusteet ovat helposti saatavilla.

Lue lisää kuntopyörän valinnasta >

MILLAINEN kuntopyörä minulle SOPII?

Kokeilemalla se selviää! Saleilla pääset ajamaan laatupyörillä. Näitä samoja pyöriä voit ostaa meiltä kotiin. Myymme Wattbike ja Concept2 -merkkisiä kuntopyöriä. Lisäksi meiltä voit hankkia Body Bike -spinnningpyöriä.

Ostamiselle hyvä vaihtoehto on vuokraus. Saat juuri huolletun laatulaitteen vuokralle ja et sitoudu oman ostoon. Toki, jos pyöräily tuntuu mieluisalta, voit lunastaa vuokrapyörän omaksi!

Tutustu vuokralaitteisiin tai osta meiltä laatupyörä kotisalille.

Autamme sinua löytämään sopivan pyörän

Kuntopyörä kotona tuo kuntosalin mukavasti luoksesi ja auttaa sinua saavuttamaan liikunnalliset tavoitteesi. Valitse laadukas kuntopyörä joka sopii tarpeisiisi ja tarjoaa miellyttävän treenikokemuksen. Tutustu tarkemmin malleihin kuntopyörävertailussamme ja vuokraa pyörä tai osta sellainen omaksesi.

Jos olet epävarma, mikä pyörämalli omaan käyttöösi sopii, ota yhteyttä, niin autamme sinua!

Ota yhteyttä

 

 

 

Älä jää yksin

Me autamme sinua!

Olemme toimineet Suomen kuntosalimarkkinoilla pitkään ja laajalla tuotevalikoimalla haluamme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Lisäksi meiltä löytyy vankka kokemus kuntosalien suunnittelusta ja perustamisesta aina laitteiden huoltoon asti.

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua tai lisätietoja tuotteista.