Siirry sisältöön

Kuntosalilaitteet rahoituksella

Kuntosalilaitteiden leasing ja rahoitus Podium Rahoitus -palvelulla

Kuntosalilaitteiden rahoitus ja leasing

Me Podium Gym Solutions:lla haluamme tarjota vain parasta. Siksi meidän kauttamme on mahdollista saada itselleen sopiva rahoitusratkaisu, joka palvelee omia tarpeita parhaiten. Kuntosalirahoitus on yksilöllinen ja joustava rahoitusvaihtoehto silloin, kun ei halua sitoa suurta omaa pääomaa hankintoihin. Rahoitamme kohteita yhteistyössä Podium Gym Finance Oy:n kanssa, ja luonnollisesti myös muita rahoituskanavia käyttäen.

Podiumilla tarjoamme perinteisen oston lisäksi yrityksille kaksi erilaista rahoitusjärjestelyä, vuokraus ja leasing.

Vuokraamme laitteita myös yksityiskäyttöön.

Tehokas ja helppo
Kuntosalilaitteiden leasing

Leasing on tehokas tapa rahoittaa kuntosalilaitteet ja varustaa tai päivittää kuntosali ilman suuria alkupääomia. Tämä rahoitusmuoto mahdollistaa kuntosaliyritysten kasvun ja kehityksen joustavasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja markkinoiden muutoksia.

Kuntosalilaitteiden leasing on käytännössä vuokrasopimus, johon asetetaan ennalta määrätty jäännösarvo, joka antaa asiakkaalle oikeuden lunastaa tuotteet määritetyn jäännösarvoon leasingsopimuksen loputtua.

Tarjoamamme leasingsopimusten vuokra-ajat ovat 12–60 kuukautta. Leasingsopimuksiin voidaan yhdistää erilaisia palvelukonsepteja, kuten Podium Huolto.

 

Leasingin hyödyt

Sinun ei tarvitse sitoa pääomaasi laitehankintoihin.

Leasing mahdollistaa kalliiden kuntosalilaitteiden käytön ilman, että tarvitsee sitouttaa suuria summia pääomaa laitteisiin. Tämä auttaa ylläpitämään yrityksen kassavirtaa ja investoimaan muihin liiketoiminnan kehitystarpeisiin.

Kuukausikustannukset on helppoa budjetoida.

Leasing-maksut voidaan usein vähentää yrityksen verotuksessa kuluna, mikä voi tarjota verotuksellisia etuja.Tästä kannattaa keskustella kirjanpitäjän tai veroasiantuntijan kanssa.

Halutessasi leasing-erät voidaan lyhentää kerralla pois.

Leasing-kauden päättyessä kuntosali voi ostaa laitteet jäännösarvolla. Tämä rahoitustapa sopiikin kuntosaleille, jotka haluavat lopulta omistaa laitteensa.

Joustavuus ja skaalautuvuus

Leasing-sopimukset mahdollistavat laitteiston päivittämisen tai vaihtamisen sopimuskauden aikana, jolloin kuntosali voi pysyä teknologian kehityksen kärjessä ja vastata asiakkaiden muuttuviin toiveisiin.

Huolto ja korjauspalvelut

Leasingsopimukseen voidaan yhdistää erilaisia palvelukonsepteja, kuten huoltopalvelut, mikä vähentää laitteiden ylläpidon huolia ja kustannuksia.

Turvallinen, helppo ja yksinkertainen
Kuntosalilaitteiden vuokraus

Kuntosali voi myös vuokrata laitteet käyttöönsä tietyksi ajaksi. Vuokrauksessa Podium Gym Solutions Oy omistaa laitteet, joista maksetaan kiinteää kuukausivuokraa laitteiden käytöstä. Vuokrasopimuksen päätyttyä laitteet palautetaan takaisin.

Tämä vaihtoehto sopii kuntosalille, jossa laitteet halutaan pitää ajan tasalla ilman omistajuuden huolia.

Vuokrasopimuksiin voidaan yhdistää eri huoltokonsepteja.

Usein kysyttyä
Miksi valita Podium Rahoitus

Podium Gym Solutions on luotettava ja monipuolinen toimittaja, jolla on hyvä maine ja pitkä kokemus kuntosalilaitteiden rahoitus- ja leasing-palveluista. Olemme toimittaneet laitteita kymmenille kuntosaleille ympäri Suomen.

Laitevalikoimassamme on monta brändiä, joista voit valita haluamasi laitemerkit ja näin koostaa haluamasi yhdistelmän laitteista.

Kalustamme salin alusta loppuun. Keskustelemme kanssasi siitä lähtökohdasta, että haluamme toteuttaa kohteita. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, sinun kannattaa tarkastella, oletko huomioinut salia suunnitellessa vinkkimme kuntosalin perustamiseen.

Usein kysyttyä
Mitä kuntosalilaitteiden leasing maksaa?

Leasing mahdollistaa kalliiden laitteiden käytön ilman suurta kertasijoitusta. Kuukausikustannukset voivat vaihdella laitteiden tyypin, määrän, merkin, laadun ja sopimuksen ehtojen mukaan. Kustannuksiin vaikuttavat mm. Laitteiden tyyppi sekä määrä.

Olemme käsitelleet kuntosalin perustamiseen liittyviä näkökulmia kustannuksineen monipuolisesti täällä.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja kysyä sinulle sopivista rahoitusmahdollisuuksista.

Kysy lisää
Me autamme sinua