Siirry sisältöön

Vuokraa kokonainen kuntosali

Salin koko laitteiston vuokraaminen on joustava ja kustannustehokas vaihtoehto

Onko sinulla kuntoiluun sopiva tila, johon tarvitset sopivat laitteet helposti ja kustannustehokkaasti? Kuntosalin vuokraaminen on ympäristöystävällinen, joustava ja edullinen vaihtoehto.

Voit vuokrata meiltä kuntosalin koko varustuksen laitteineen 6 kuukaudesta alkaen edulliseen hintaan. Vuokraamme yrityksille ja organisaatioille, kuin myös yksityishenkilöille. Kokonaisten salien lisäksi vuokraamme myös yksittäisiä laitteita.

Lue, miten vuokraus toimii

Kenelle kuntosalivuokraus sopii?

Kokonaisen salin vuokraus on sopiva vaihtoehto esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

Miten kuntosalin vuokraaminen toimii?

Kunhan sinulla on kuntoiluun sopiva tila, johon suunnittelet salin perustamista, autamme sinua. Meillä on vankka osaaminen alalta, ja tarjoamme vuokralle juuri sinun tarpeeseesti sopivan laitekokonaisuuden. Palvelumme avulla sinulla on aina moderni kuntosali tiloissasi.

Vuokra-aika alkaen 6 kuukautta

Monet leasing- ja vuokrasopimukset ovat pitkiä (jopa 7 vuotta) ja vaativat monta tarkistusta ennen päätöksen tekemistä. Vuokrauspalvelun avulla pääset käsiksi laitteisiin myös lyhyemmäksi ajaksi. Voit valita vuokra-ajan 6–36 kuukauden pituiseksi. Älykäs ja joustava järjestelymme tekee kokeilusta helppoa ja riskitöntä!

Vuokra-aikana sinulla on oikeus vaihtaa 20 prosenttia laitteista vuosittain, esimerkiksi jos huomaat tietyn kuntoilutuotteen kiinnostuksen kasvavan ja toisen jäävän käyttämättömäksi.

Palvelu ja asennus

Me suunnittelemme, toimitamme ja asennamme laitteet. Ja jos et jostain syystä ole tyytyväinen lopputulokseen, haemme kaikki laitteet takaisin.

Salivuokrauksen edut

Kokonaisen kuntosalin vuokraamisen etuina ovat seuraavat:

  • Sinun ei tarvitse sitoa huomattavaa pääomaa laitteisiin
  • Vuokraaminen on ympäristöystävällinen valinta: jos sinä luovut vuokraamistasi laitteista, voimme hyödyntää niitä muualta.
  • Saat asiantuntija-apua laitteiden valintaan.
  • Voit päivittää ja vaihtaa laitteita kätevästi.
  • Näin saat käyttöösi laadukkaan salin myös lyhyeksi aikaa.

Kuntosalin vuokraaminen yrityksille ja organisaatioille

Vuokraamme kokonaisia kuntosalilaitteistoja ja muita varusteita kaikenlaisille organisaatioille, kuten yrityksille, viranomaisille, hotelleille, asunto-osakeyhtiöille, seniorikeskuksille ja urheiluseuroille.

Kuntosalin vuokraaminen voi monissa tilanteissa olla hyvä vaihtoehto laitteiston hankkimiseen. Toisin kuin kuntosalilaitteiden leasing tai osto, sinun ei tarvitse sitoa huomattavaa pääomaa. Vuokraus on myös ympäristöystävällinen valinta.

 

Kuntosalivuokraus yksityishenkilöille

Tarjoamme useampia vuokrausvaihtoehtoja, jos haluat harjoitella ammattimaisilla kuntoiluvälineillä järkevään hintaan yksityishenkilönä. Minimivuokra-aika on vuokraustavasta riippuen 3–12 kuukautta.

Kokonaisen kotikuntosalin laitteiston vuokraus

Myös yksityishenkilö voi vuokrata kokonaisen kuntosalin kotiinsa. Kun rakennat kotikuntosalia, tarjoamme helpon ja kustannustehokkaan vaihtoehdon: voit valita kotikuntosalin vuokrauksen sinulle sopivimmasta hinta- ja laitevaihtoehdoista. Samaan tapaan kuin yrityksille tarkoitetussa kuntosalissa, sinulla on myös kotikuntosalia vuokratessa mahdollisuus vaihtaa jopa 20 prosenttia harjoitusvälineistäsi vuokra-aikana.

Koska et itse omista kuntoiluvälineitä, voit helposti palauttaa kuntosalin laitteet esimerkiksi muuttaessasi. Käytämme sitten laitteitasi uudelleen, joten mikään ei mene hukkaan. Kotikuntosalin vuokraaminen on ympäristöystävällinen, joustava ja edullinen vaihtoehto.

 

Yksittäisten kuntolaitteiden vuokraus

Suosituin tapa vuokrata laitteita on yksittäisten kuntolaitteiden vuokraus. Tarjoamamme kuntoiluvälineet ovat samoja, joita löydät premium-luokan kuntosaleilta ympäri maailman. Ne ovat korkealaatuisia ja valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Näihin laitteisiin ja vuokraehtoihin voit tutustua tarkemmin vuokraussivulla.

 

Kiinnostaako salin vuokraaminen?
Me autamme sinua

Ota yhteyttä Lasseen ja kysy lisää.