Siirry sisältöön

Helpoin tapa hankkia soutulaite kotikäyttöön on vuokraus

22.11.2023, Veikko Sinisalo - Aerobinen harjoittelu, Kuntosalilaitteet

Mikä olisi paras soutulaite kotikäyttöön? Kannattaako halvan, mutta laadultaan kyseenalaisen laitteen ostaminen kotiin? Concept2-laitteiden kopioita on nimittäin tarjolla runsaasti! Vai kannattaisiko sittenkin hankkia heti laadukas soutulaite?

 

Kotisalille valikoituvat yleensä laitteet, jotka ovat tehokkaita, mutta eivät vaadi suurta tilaa tai budjettia. Yksi tällainen laite on soutulaite, joka tarjoaa koko vartalon treeniä.

Kun et halua tinkiä laadusta, mutta et ole valmis juuri nyt tekemään suurta investointia, suosittelemme hankkimaan kotikäyttöön laadukkaan vuokralaitteen. Meiltä saat vuokralle soutulaitteiden mersun, Concept2 RowErg:in. Laite on täysin sama jota soudetaan kuntosaleilla ympäri maailman, ja jolla kilpaillaan aina MM-tasolle saakka.

Mikä parasta, jos innostut soutamisesta, voit lunastaa laitteen omaksi milloin tahansa!

Soutulaite mahtuu yllättävän pieneen tilaan

Concept-soutulaite menee pikalukolla poikki keskeltä siten että istuin kisko irtoaa jalkatuen kohdalta vauhtipyörä osasta. Näitä kahta osaa voidaan säilyttää reilusti alle 1m² tilassa. Pikalukko on nopea ja helppo. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, joilla on pienet tilat käytössä, mutta jotka haluavat silti nauttia soutamisen hyödyistä. Mikäli huonekorkeus riittää voi laitetta periaatteessa säilyttää myös pystyssä, mutta on huolehdittava siitä, että lapset tai suurikokoiset lemmikit eivät kaada laitetta sen ollessa pystysäilytyksessä.

 

Vuokrauksen edut

Vuokraaminen on helppo tapa aloittaa soututreenit. Vuokraamalla laadukkaan laitteen halvimman tarjolla olevan laitteen oston sijaan vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Nämä hyödyt saat vuokraamalla laitteen meiltä:

Säästä rahaa: Soutulaitteet ovat arvokkaita, ja jos et ole varma, kuinka paljon aiot käyttää laitetta, vuokraaminen on fiksu vaihtoehto. Et maksa laitteen laitteen täyttä ostohintaa, ja kun vuokra-aika päättyy, voit päättää, haluatko jatkaa vuokraamista tai mahdollisesti lunastaa laitteen itsellesi.

Ei pysyvää sitoutumista: Jos et ole varma siitä, kuinka pitkään haluat käyttää soutulaitetta, vuokraaminen antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla sitä ilman pysyvää sitoutumista. Voit testata, sopiiko se elämäntyyliin ja harjoittelu tavoitteisiisi tekemättä kovin suurta investointia.

Huoleton käyttö: Vuokraamalla saat maahantuojan huoltaman laitteen, jonka käyttö on huoletonta. Jos palautat laitteen, huollamme sen asianmukaisesti seuraavalle käyttäjälle.

Monipuolisuus: Voit vaihtaa soutulaiteen vaikkapa spinningpyörään, kun vuokra-aika päättyy, jos huomaat, että soutu ei ollut sinun juttusi. Tämä mahdollistaa joustavuuden ja mahdollisuuden löytää juuri sinulle sopiva treenimuoto.

Miten aloittaa vuokraus?

Aloita soutaminen kotona ja nauti sen hyödyistä ilman suuria kompromisseja tutustumalla tarjoamiimme vuokralaitteisiin.

Tutustu vuokraukseen

Lue lisää soutulaitteesta:

Soutulaitteen valintaopas >

Soutulaite ja sen hyödyt – TOP 10 kysymykset ja vastaukset >

Concept2 monitori (PM5) monipuolistaa soututreeniä >

Miksi valita Concept2 soutulaite >

 

 

 

Supertarjous

Kaikki Concept2-vuokralaitteet 39€/kk

Tarjous on voimassa uusille ja vanhoille vuokraajille, kun vuokraat vähintään puoleksi vuodeksi. Lue linkistä tarkemmat vuokraehdot ja tutustu tuotteisiin.

Älä jää yksin

Me autamme sinua!

Olemme toimineet Suomen kuntosalimarkkinoilla pitkään ja laajalla tuotevalikoimalla haluamme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Lisäksi meiltä löytyy vankka kokemus kuntosalien suunnittelusta ja perustamisesta aina laitteiden huoltoon asti.

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua tai lisätietoja tuotteista.