Siirry sisältöön

Miksi valita Concept2 soutulaite?

10.8.2023, Ida Sinisalo-Peltonen - Aerobinen harjoittelu, Kilpailut, Kuntosalilaitteet, Soutu

Kun kyseessä on laadukas ja tehokas soutulaite, yksi nimi erottuu joukosta – Concept2. Concept2 soutulaite on ylivoimainen valinta verrattuna muihin kilpaileviin tuotteisiin markkinoilla.

Sopii kilpailukäyttöön

Yksi ensisijainen syy valita Concept2 soutulaite on sen maine kilpailukäytössä. Concept2 on ainoa soutulaite, jota käytetään kilpailuissa ympäri maailman. Sen luotettavuus, tarkkuus ja kestävyys ovat tehneet siitä alan standardin, johon ammattilaiset luottavat. Olipa kyseessä sitten huippu-urheilija tai harrastaja, Concept2 antaa sinulle samanlaista laadukasta suorituskykyä, jota kilpailijoilta vaaditaan.

Etuna monipuolisuus

Concept2 soutulaitteen monipuolisuus on toinen vahvuus, joka erottaa sen kilpailijoistaan. Sen säädettävä vastusjärjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden säätää vastusta omien tavoitteidesi ja kuntotasosi mukaan. Riippumatta siitä, haluatko kehittää kestävyyttä, vahvistaa lihaksiasi tai polttaa kaloreita, Concept2 mahdollistaa monipuolisen ja tehokkaan harjoittelun.

Kun puhumme tehokkaasta harjoittelusta, HIIT (High-Intensity Interval Training) on yksi parhaista tavoista saavuttaa tuloksia lyhyessä ajassa. Concept2 soutulaite tarjoaa täydellisen alustan HIIT-treeneille. Voit vaihdella intensiteettiä ja suorittaa lyhyitä, räjähtäviä jaksoja korkealla sykkeellä ja seurata edistymistäsi sen intuitiivisen monitorin avulla. HIIT-treeni parantaa sydän- ja verisuonijärjestelmääsi, polttaa kaloreita ja lisää voimaa ja kestävyyttä.

HIIT-treenin hyödyt ovat kiistattomat. Tällainen intervalliharjoittelu auttaa polttamaan rasvaa tehokkaasti, parantaa hapenottokykyä, vahvistaa lihaksia ja lisää aineenvaihduntaa jopa harjoituksen jälkeen. Concept2 soutulaite tarjoaa sinulle välineen, jonka avulla voit hyödyntää kaikkia näitä etuja täysimääräisesti.

Concept2 Dynamic

Lajinomaista harjoittelua
1742,00  sis. ALV:n
Ei arvosteluja