Siirry sisältöön

Concept2 RowErg korotetut jalat

1460,00  sis. ALV:n

Concept2 RowErg korotettu E-malli

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PN2775 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Tämän vankan soutulaitteen takana on yli 30 vuoden tuotekehittely. Concept2 on lähtöisin Yhdysvalloista. Se on ollut testivoittaja useiden arvostettujen lehtien testeissä ympäri maailmaa. Mallin parhaita piirteitä ovatkin sen luotettavuus ja erittäin hyvä kestävyys. Miellyttävä soutukokemus luodaan tukevan ja tasapainoisen vauhtipyörän avulla, jossa on ilmavastus. Vastustaso muuttuu soutaessa käytetyn voiman mukaan.

Alumiininen kisko liukuu helposti liikuttaen koko kehoa soutuliikkeen aikana. Ergonomisesti suunnitellut soutukahvat takaavat parhaimman mahdollisen pidon. Molemmat mallit voidaan jakaa osiin varastoinnin helpottamiseksi. Laite soveltuu erinomaisesti kehon, sydämen ja keuhkojen vahvistamiseen.

Seuraavat varusteet tulevat laitteen mukana:

  • PM5 monitori
  • Älypuhelin telakka
  • Käyttöohje
  • Työkalu ja kuvallinen ohje laitteen kasaamiseen

 

PM5 tarjoaa tarkat tiedot jokaisesta vedosta, ja taustavalo lisää näkyvyyttä. Näyttö on yhteensopiva USB-muistitikkujen kanssa ja harjoittelutietojen tallentaminen on helppoa langattomasti ErgData sovellukseen. Näytön tiedot on saatavilla suomen kielellä.Säädettävien jalkatukien ansiosta säätöjen muuttaminen on yksinkertaista, ja kuljetuspyörät tekevät laitteen liikuttamisesta helppoaSoutulaitteen kisko onhelposti irroitettavissa varastointia varten.

ergdata.png

Yhdistä Erg Data -sovellukseen

PM5-näyttö voidaan yhdistää Bluetooth Smart -sovellukseen, Suunnon tai Garminin sykevyöhön tai vaihtoehtoisesti ANT+ HR -vyöhön.

Tämän laitteen voit myös vuokrata meiltä

Lisätiedot

Paino 36 kg (kilogramma)
Pituus

Leveys

Korkeus

Paino

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Concept2 RowErg korotetut jalat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotekortti

App store

Siirry App Storeen

Play store

Siirry Play Storeen

Saatat myös pitää...