Siirry sisältöön

Concept2 monitori (PM5) monipuolistaa soututreeniä

3.11.2023, Veikko Sinisalo - Aerobinen harjoittelu, Kuntosalilaitteet, Soutu

PM5-monitori toimii RowErg-soutulaitteen ohjauspaneelina ja mahdollistaa, että saat sisäsoututreenistäsi enemmän irti. Se on helppokäyttöinen ja siinä on paljon ominaisuuksia.

Pähkinänkuoressa sen edut ovat seuraavat:

 • Se tarjoaa tarkat tiedot jokaisesta vedosta.
 • Taustavalo lisää näkyvyyttä.
 • Näytön tiedot on saatavilla myös suomen kielellä.
 • Näyttö on yhteensopiva USB-muistitikkujen kanssa.
 • Harjoittelutietojen tallentaminen on helppoa langattomasti ErgData sovellukseen.
 • PM5-näyttö voidaan yhdistää
  • Bluetooth Smart -sovellukseen
  • Suunnon tai Garminin sykevyöhön
  • ANT+ HR -vyöhön.

Seuraavassa tarkastellaan monitorin etuja tarkemmin.

Helppokäyttöisyys 

PM5-monitori käynnistyy, kun aloitat harjoittelun. Voit yksinkertaisesti vain soutaa ”Just Row” -tilassa, tai määrittää erilaisia harjoituksia. ErgDatan kaltaisen sovelluksen avulla voit helposti siirtää harjoituksesi maksuttomaan online-lokikirjaan. Monitorissa on myös valmiina harjoituksia ja voit rakentaa siihen helposti myös omat suosikki-intervallisi. Monitori yksinään ja myös Erg Data tallentavat harjoituksesi. Kunnon seuraaminen on helppoa kun näet muistista jokaisesta intervallista sekä tehot että sykkeet!

Valikon käyttö on helppoa, ja löydät helposti suosikkiharjoitteesi.

Sykkeen mittaus

Suora sykkeen mittaus harjoituksen aikana on tehokas työkalu harjoittelun maksimoimiseen. Kun käytät yhteensopivia sykelaitteita, PM5 näyttää syketietosi reaaliajassa harjoituksen aikana tai osana harjoitustuloksia myöhempää analysointia varten. Sykemittarin avulla voit harjoitella ihanteellisella tahdilla ja intensiteetillä.

PM5 tarjoaa helpon ja tehokkaan alustan sykeharjoitteluun ja tukee ANT+- ja Bluetooth Smartia langattomaan sykemittaukseen. Tämän ominaisuuden käyttämiseen tarvitset sykevyön, joka tukee joko ANT+- tai Bluetooth Smartia (ei Bluetoothia, joka on eri tekniikka).

Näytön säätömahdollisuudet

Voit valita näyttöön näkyviin datan, pylväsdiagrammin, voimakäyrän tai kokeilla PaceBoat-asetusta. Voit myös säätää näytön kontrastia. Voimakäyrä auttaa oikean soututekniikan harjoittelussa. Sivustoltamme löydät myös soututekniikkaa käsittelevän videon.

Kilpailu muita vastaan

Monitori on ihanteellinen kilpailukäyttöön. Voit kilpailla joukkuetovereitasi tai harjoituskilpailijoita vastaan, olivatpa he samassa huoneessa tai vaikka toisella mantereella!

Jos sinulla on useampi kuin yksi soutulaite, voit yhdistää ne reaaliaikaista kilpailua varten. PM5 tukee langallista koneen välistä kilpailua PC:llä ja USB-kaapeleilla.

 

Integroitu laiteteline

RowErgissä on laitepidike, jonka avulla voit pitää älypuhelimesi tai tablettisi turvallisesti paikallaan. Se sopii kaikkeen pienistä älypuhelimista suuriin tabletteihin, kuten iPad Pro, ja on helposti ja nopeasti säädettävissä.

Tarjolla paljon sovelluksia

PM5:n kanssa on käytettävissä suuri määrä sovelluksia ja ohjelmia. Tässä muutama esimerkki sovelluksista, joita voit hyödyntää monitorin kanssa:

ErgData

ErgData on Concept2:n ilmainen iOS- ja Android-sovellus, joka muodostaa yhteyden Bluetoothin kautta PM5:een. Kun yhteys on muodostettu, voit määrittää harjoituksen näytölläsi, kerätä tietoja, tallentaa ja analysoida harjoitustuloksiasi ja ladata harjoituksesi Concept2 Online Logbookiin.

Lue lisää ja lataa ilmaiseksi >

ErgRace Online

Concept2:n ErgRace Onlinen avulla voit osallistua online-kilpailuun ilmaiseksi mistä päin maailmaa tahansa. Voit joko luoda oman kilpailusi järjestelmänvalvojan alustallamme, osallistua jonkun muun järjestämään kilpailuun tai liittyä johonkin järjestämistämme julkisista kilpailuista.

Lue lisää ja lataa ilmaiseksi >

 

Monitorin pelit

Pelien ja sovellusten avulla saat treeniin aivan uuden ulottuvuuden. Vaihtelun lisäksi jokaisella pelillä on myös vakavampi tarkoitus, kuten auttaa opettamaan soututahtia. Kalapeli on luonnollisesti lasten suosikki, joten kannattaa esitellä jälkikasvulle myös tällainen fyysinen peli!

PM5:n mukana tulevia pelejä ovat Fish Game, Darts, Target Training ja Biathlon.

 

Fish game

Kalapeli opettaa sinulle  intensiteetin vaihtelua. Pelin tavoitteena on kerätä mahdollisimman monta pistettä syömällä saaliskaloja ja välttämällä suuria, hampaisia petoja, jotka laskevat pisteesi merenpohjaan.

Lue lisää >

 

Darts Game

Darts Game palkitsee siitä, että pystyt ylläpitämään tasaisen tempon ja tehon. Jos tavoitteesi on oppia pitämään vauhti ja vetotaajuus tasaisena tai totuttelet uuteen tahtiin, Darts Game on siihen loistava työkalu.

Lue lisää >

 

Target Training

Target Training muistuttaa hiukan tikanheittoa. Pelin tavoitteena on saada mahdollisimman monta osumaa ylläpitämällä tasaista vauhtia ja tempoa. Voit asettaa tavoitteesi tahdille ja tempolle. Target Training tarjoaa kaksi pelitilaa: Just Play ja Advanced.

Lue lisää >

 

Biathlon

Biathlonissa yhdistyvät kaksi lajia: hiihto ja ammunta. Voit hiihtää tai soutaa intervalleja vuorotellen ammunnan kanssa.

Lue lisää >

 

Muut sovellukset 

PM5 toimii yli viidenkymmenen eri kolmannen osapuolen sovelluksen kanssa. Nämä sovellukset tarjoavat kaikkea live- ja on-demand-tunneista, virtuaalisesta kilpailusta, harjoitusohjelmista ja muusta.

Lue lisää >

 

Tutustu tuotteisiin

Älä jää yksin

Me autamme sinua!

Olemme toimineet Suomen kuntosalimarkkinoilla pitkään ja laajalla tuotevalikoimalla haluamme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Lisäksi meiltä löytyy vankka kokemus kuntosalien suunnittelusta ja perustamisesta aina laitteiden huoltoon asti.

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua tai lisätietoja tuotteista.