Concept2 RowErg

Artikelnr: CN-41820
Original RowErg
1 260 € ilman ALV:tä .
Näytä hinnat ALV:n kanssa.
Rahti 45€

Varastossa

Tavaramerkki Concept2

Tämän vankan soutulaitteen takana on yli 30 vuoden tuotekehittely. Concept2 on lähtöisin Yhdysvalloista. Se on ollut testivoittaja useiden arvostettujen lehtien testeissä ympäri maailmaa. Mallin parhaita piirteitä ovatkin sen luotettavuus ja erittäin hyvä kestävyys. Miellyttävä soutukokemus luodaan tukevan ja tasapainoisen vauhtipyörän avulla, jossa on ilmavastus. Vastustaso muuttuu soutaessa käytetyn voiman mukaan.

Alumiininen kisko liukuu helposti liikuttaen koko kehoa soutuliikkeen aikana. Ergonomisesti suunnitellut soutukahvat takaavat parhaimman mahdollisen pidon. Molemmat mallit voidaan jakaa osiin varastoinnin helpottamiseksi. Laite soveltuu erinomaisesti kehon, sydämen ja keuhkojen vahvistamiseen.

RowErg

Tuotekuvaus

Väri Musta
Pituus 244 cm
Leveys 61 cm
Korkeus Seat 36 cm
Paino 26 kg
Maksimikäyttäjäpaino 227 kg
Signal ANT+ ja bluetooth
Shipping Volume 0
Shipping Weight 0
Frakt 45€


Mitat koottuna: 64 cm x 84 cm x 137 cm

Seuraaat varusteet tulevat laitteen mukana:

  • PM5 monitori
  • Uusi Mobiilitelakka
  • Käyttöohje
  • Työkalu ja kuvallinen ohje laitteen kasaamiseen

 

PM5 tarjoaa tarkat tiedot jokaisesta vedosta, ja taustavalo lisää näkyvyyttä. Näyttö on yhteensopiva USB-muistitikkujen kanssa ja harjoittelutietojen tallentaminen on helppoa langattomasti ErgData sovellukseen. Näytön tiedot on saatavilla suomen kielellä.Säädettävien jalkatukien ansiosta säätöjen muuttaminen on yksinkertaista, ja kuljetuspyörät tekevät laitteen liikuttamisesta helppoaSoutulaitteen kisko onhelposti irroitettavissa varastointia varten.

ergdata.png
Yhdistä Erg Data -sovellukseen

PM5-näyttö voidaan yhdistää Bluetooth Smart -sovellukseen, Suunnon tai Garminin sykevyöhön tai vaihtoehtoisesti ANT+ HR -vyöhön.

Lisävarusteet

Varaosat

Päivitä PM5-näytön ohjelmisto Concept2:n sivustolta

Concept2 soutulaitteen ketjuöljy vähentää kulumista ja pienentää kitkaa.

Katso videolta kuinka ketju öljytään.

Suosittuja tuotteita