• Fit Tammisto yleiskuva 920.jpg

  Palvelumme kuntosalin omistajalle tai sellaiseksi haluavalle

  Omistatpa pienen kuntosalin tai kokonaisen kuntosaliketjun, tai suunnitelmissasi on kuntosalin perustaminen, meillä on tarvitsemasi laitteet ja asiantuntemus kaikkiin kuntosalisi tarpeisiin. Saat kaikki palvelut kuntosalin perustamisesta aina laitteiden huoltoon asti saman katon alta.

  Olemme toimineet Suomen kuntosalimarkkinoilla pitkään ja laajalla tuotevalikoimalla haluamme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Lisäksi meiltä löytyy vankka kokemus kuntosalien suunnittelusta ja perustamisesta aina laitteiden huoltoon asti. 

  Kuuntelemme toiveitasi, jotta pääsemme yhdessä haluttuun lopputulokseen. Haluamme, että olet tyytyväinen ja yrityksesi on kannattava. 

 • kuntosalinperustaminen1.jpg

  Haaveena kuntosalin perustaminen


  Mitä asioita kannattaa huomioida kun suunnittelee perustavansa kuntosalin? Kokosimme vinkkejä salista haaveilevalle

 • Nimetön-1.jpg

  Kuntosalin suunnittelu

   

  Kun olet päättänyt perustaa salin, autamme sinua liiketoimintasuunnitelmassa, laskelmissa, piirustuksissa, suunnittelussa ja visiossa. Teemme myös 3d-suunnittelua

 • kuva7.jpg

  Kuntolaitteiden rahoitus ja leasing

  Oletko päivittämässä salisi laitteistoa tai kenties perustamassa kokonaan uutta salia, mutta sinulta puuttuu rahoitus? Voimme auttaa sinua erilaisilla vaihtoehdoilla. Meillä on mahdollisuus rahoittaa suuretkin hankinnat ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Lue lisää laitteiden rahoituksesta ja leasingista.

Kysy lisää

Kysy lisää numerosta 020 728 8760, laita sähköpostia osoitteeseen toimisto@pgs.fi tai jätä yhteystietosi alla olevalle botille.