Kuntosalin perustaminen

Palvelumme kuntosalin omistajalle tai sellaiseksi haluavalle

Omistatpa pienen kuntosalin tai kokonaisen kuntosaliketjun, tai suunnitelmissasi on kuntosalin perustaminen, meillä on tarvitsemasi laitteet ja asiantuntemus kaikkiin kuntosalisi tarpeisiin. Saat kaikki palvelut kuntosalin perustamisesta aina laitteiden huoltoon asti saman katon alta. Kuuntelemme toiveitasi, jotta pääsemme yhdessä haluttuun lopputulokseen. Haluamme, että olet tyytyväinen ja yrityksesi on kannattava. 

Olemme toimineet Suomen kuntosalimarkkinoilla pitkään ja laajalla tuotevalikoimalla haluamme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Lisäksi meiltä löytyy vankka kokemus kuntosalien suunnittelusta ja perustamisesta aina laitteiden huoltoon asti. 

Kuntosalin suunnittelu

Autamme sinua liiketoimintasuunnitelmassa, laskelmissa, piirustuksissa, suunnittelussa ja visiossa. Teemme myös 3d-suunnittelua

Kuntolaitteiden rahoitus ja leasing

Oletko päivittämässä salisi laitteistoa tai kenties perustamassa kokonaan uutta salia, mutta sinulta puuttuu rahoitus? Voimme auttaa sinua erilaisilla vaihtoehdoilla. Meillä on mahdollisuus rahoittaa suuretkin hankinnat ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Lue lisää laitteiden rahoituksesta ja leasingista.

Laitteiden valinta ja asennus

Kaikki myymämme kuntosalilaitteet ovat laadukkaita, kestäviä ja ennen kaikkea turvallisia. Tutustu myymiimme tuotemerkkeihin ja valitse sopivimmat vaihtoehdot useammalta eri valmistajalta. Saat koottua juuri itsellesi sopivimman kokonaisuuden. Saat kaiken yhdeltä laitetoimittajalta, jolloin säästät aikaa.

Valikoimaamme kuuluvat painopakkalaitteet, cardiolaitteet, levypainolaitteet, penkit ja vapaa painot, sekä ryhmäliikuntavälineet ja muu kuntosalilla tarvittava pientavara. Valikoimistamme löydät myös lattiamateriaalit.

Asennuspalvelumme hoitaa laitteiden asennuksen tottuneesti.

Laitteiden huolto ja varaosat

Meiltä saat salisi laitteille myös ammattitaitoiset huoltopalvelut ja kattavan varaosatarjonnan. Lue lisää huoltopalveluistamme ja huoltosopimuksistamme.
 

Kysy lisää numerosta 020 728 8760, laita sähköpostia osoitteeseen toimisto@pgs.fi tai jätä yhteystietosi alla olevalle botille.