Concept2 RowErg with tall legs

Artikelnr: PN2775
Istuinkorkeus 51cm
1 460 € ilman ALV:tä .
Näytä hinnat ALV:n kanssa.
Rahti 45€

Varastossa

Tuotekuvaus

Pituus 244cm
Leveys 61cm
Korkeus Istuinkorkeus 51cm
Paino 31kg
Shipping Weight 36

Kuva valmistajan sivulta

 

Tämän vankan soutulaitteen takana on yli 30 vuoden tuotekehittely. Concept2 on lähtöisin Yhdysvalloista. Se on ollut testivoittaja useiden arvostettujen lehtien testeissä ympäri maailmaa. Mallin parhaita piirteitä ovatkin sen luotettavuus ja erittäin hyvä kestävyys. Miellyttävä soutukokemus luodaan tukevan ja tasapainoisen vauhtipyörän avulla, jossa on ilmavastus. Vastustaso muuttuu soutaessa käytetyn voiman mukaan.

Alumiininen kisko liukuu helposti liikuttaen koko kehoa soutuliikkeen aikana. Ergonomisesti suunnitellut soutukahvat takaavat parhaimman mahdollisen pidon. Molemmat mallit voidaan jakaa osiin varastoinnin helpottamiseksi. Laite soveltuu erinomaisesti kehon, sydämen ja keuhkojen vahvistamiseen.

Seuraaat varusteet tulevat laitteen mukana:

  • PM5 monitori
  • Älypuhelin telakka
  • Käyttöohje
  • Työkalu ja kuvallinen ohje laitteen kasaamiseen

 

PM5 tarjoaa tarkat tiedot jokaisesta vedosta, ja taustavalo lisää näkyvyyttä. Näyttö on yhteensopiva USB-muistitikkujen kanssa ja harjoittelutietojen tallentaminen on helppoa langattomasti ErgData sovellukseen. Näytön tiedot on saatavilla suomen kielellä.Säädettävien jalkatukien ansiosta säätöjen muuttaminen on yksinkertaista, ja kuljetuspyörät tekevät laitteen liikuttamisesta helppoaSoutulaitteen kisko onhelposti irroitettavissa varastointia varten.

ergdata.png
Yhdistä Erg Data -sovellukseen

PM5-näyttö voidaan yhdistää Bluetooth Smart -sovellukseen, Suunnon tai Garminin sykevyöhön tai vaihtoehtoisesti ANT+ HR -vyöhön.

Lisävarusteet

Varaosat

Päivitä PM5-näytön ohjelmisto Concept2:n sivustolta

Suosittuja tuotteita