Siirry sisältöön

Concept2 RowErg

1260,00  sis. ALV:n

Concept2 RowErg on soutulaitteena käsite. Luotettavin ja tehokkain. Erittäin helppo käyttää ja huoltaa. Sopii kaikenikäisille ja kuntoisille. Monitori kertoo tarkasti mitä teet. Paras soutulaite Concept 2.

Tuotetunnus (SKU): PN-2712 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Concept2 soutulaite on helppokäyttöinen ja turvallinen. Istut penkille, säädät jalkatuet itselle sopivaksi ja käyt soutamaan. Soudun jälkeen voit tarvittaessa irrottaa rungon helposti liukukiskosta ja säilyttää laitetta pienessä tilassa.

Laitteen etupyörien ansiosta sopivaan paikkaan siirtäminen on vaivatonta.

Soutulaitteen PM5 monitori kertoo tarkat tiedot jokaisesta vedosta ja soudetusta metristä. Taustavalaistu näyttö on helppolukuinen. Omat harjoitukset voit tallentaa usb-muistikulle tai siirtää bluetooth yhteydellä suoraan omaan puhelimeen tai tablettiin. Laitteisiin ladattavan ilmaisen Ergdata ohjelman avulla voit seurata maailmanlaajuisesti omaa soudun tasoa muihin oman ikäisiin soutajiin. Lisäksi pääset osallistumaan Concept2 laitteille järjestettäviin virtuaali kisoihin. PM5-näyttö voidaan yhdistää Bluetooth Smart -sovellukseen, Suunnon tai Garminin sykevyöhön tai vaihtoehtoisesti ANT+ HR -vyöhön.

Monitorissa on valmiina lukuisia valmiita harjoituksia. Voit lisäksi valita mitä tekemistäsi haluat seurata esim. aikaa, metrejä, kaloreita, voimakäyrää. Ja soutulaitteen kalapeli ja tikkakisa ovat jo legendaarisia

Päivitä PM5-näytön ohjelmisto Concept2:n sivustolta

 

 

Lisätiedot

Pituus

Leveys

Korkeus

Paino

Väri

Maksimikäyttäjäpaino

Signal

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Concept2 RowErg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotekortti

Malli

2712 RowErg

Esite

httpswww.concept2.comfilespdfusindoor-rowersRowErg_Specs.pdf

App store

Siirry App Storeen

Play store

Siirry Play Storeen

Saatat myös pitää...