Siirry sisältöön

Kuntosalilaitteet terveydenhuoltoon, fysioterapiaan ja kuntoutukseen

Podium Gym Solutionin laitevalikoimasta löydät myös kuntoutukseen ja fysioterapiaan sopivia kuntolaitteita. Kaikki laitteemme ovat ehdottoman turvallisia, kestäviä ja laadukkaita.

Kuntosaliharjoittelun käyttö terveydenhuollon, fysioterapian ja kuntoutuksen apuna voi vaikuttaa merkittävästi potilaiden toipumisprosessiin ja elämänlaatuun. Sopivien laitteiden valintaa helpottamaan keräsimme vinkkejä kuntolaitteiden valintaan kuntoutus- ja terapiakäyttöön.

Toimivia laitevalintoja fysioterapia- tai kuntoutuskäyttöön on esim. seuraavien laitteiden yhdistelmä:

Wattbike Atom

Atom Next Generation
2990,00  sis. ALV:n
Ei arvosteluja

Viisi vinkkiä laitteiden valintaan

1. Ymmärrä kohderyhmän tarpeet

Erilaiset sairaudet, vammat ja toipumisvaiheet vaativat erilaisia lähestymistapoja harjoitteluun. Valitse laitteet, jotka ovat joustavia ja mukautuvat erilaisiin fyysisiin rajoitteisiin, ja jotka voivat tukea laajaa valikoimaa toipumisprosesseja.

 

2. Huomioi turvallisuus ja saavutettavuus

Laitteiden on oltava suunniteltu niin, että ne minimoivat  loukkaantumisriskin, ja niissä tulee olla selkeät ohjeet niiden turvalliseen käyttöön.

Saavutettavuus on myös avainasemassa, joten valitse laitteita, jotka ovat helppokäyttöisiä eri kyvykkyyksillä oleville ihmisille, mukaan lukien ne, jotka käyttävät apuvälineitä.

 

3. Valitse monipuoliset ja säädettävät laitteet

On tärkeää, että laitteet sallivat laajan valikoiman harjoituksia ja niitä voidaan säätää kunkin potilaan tarpeen mukaan. Tämä ei ainoastaan paranna harjoittelun tehokkuutta vaan myös potilaan mukavuutta ja turvallisuutta.

4. Investoi laatuun ja kestävyyteen

Koska terveydenhuollon laitteet ovat usein kovassa käytössä ja niiden on kestettävä aikaa, laadun ja kestävyyden merkitys korostuu. Meiltä saat laitteet, jotka kestävät aikaa ja joihin saat lisäosia ja huoltoa.

5. Hyödynnä teknologiaa ja innovaatioita

Teknologia ja innovaatiot voivat merkittävästi parantaa kuntoutusprosessia. Älykkäät laitteet, jotka tarjoavat reaaliaikaista palautetta ja mahdollistavat harjoitusten seurannan, voivat motivoida potilaita ja tehdä harjoittelusta tehokkaampaa.

Kysy meiltä apua laitteiden valinnassa ja salin suunnittelussa tarpeeseesi.

Kiinnostaako salin perustaminen tai päivittäminen
Me autamme sinua

Ota yhteyttä Lasseen ja kysy lisää.