Tuotteet

 • Kuntosalilaitteet laadukkaaseen harjoitteluun

  StyrkaIndex.png

  Valitsemme myymämme kuntosalilaitteet sillä perusteella, että haluamme aina tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen harjoittelukokemuksen. Meille tärkeintä on, että edustamamme kuntosalilaitteet ovat sellaisia, joilla todella pystyy harjoittelemaan kovaa ja kunnolla. Lisäksi laitteiden biomekaniikka on mietitty huolella ja täten harjoittelu edustamillamme laitteilla on sekä mahdollisimman tehokasta että mahdollisimman vähän niveliä kuormittavaa. Myymämme kuntosalilaitteet tulevat maailman huippuvalmistajilta ja takaavat turvallisen harjoittelun.

  Kuntosalilaitteet kotisalille ja ammattikäyttöön

  Kaikki myymämme kuntosalilaitteet ovat laadukkaita, kestäviä ja ennen kaikkea turvallisia. Ne soveltuvat erinomaisesti sekä julkisille kuntosaleille että kotikäyttöön. Autamme sinua hankkimaan omaan tarpeeseesi sopivat laitteet ja teemme myös kuntosalisuunnittelua kokonaisvaltaisesti aina 3D-suunnitelmista markkinointiin. Myös tuotteiden rahoitus, leasing tai vuokraus saleille on mahdollista.

  Meiltä saat kaiken kuntosalille ja sen perustamiseen

  Valikoimastamme löydät myös kuntosalivälineet ja kaiken muun tarvittavan kuntosalille ja sen perustamiseen, aina lattiaratkaisuista lähtien. Meiltä voit myös vuokrata laadukkaita laitteita.