Laadukkaat kuntosalilaitteet | Podium Gym Solutions Oy

 • StyrkaIndex.png

  Kuntosalivälineet joka lähtöön 

  Valitsemme myymämme tuotteet sillä perusteella, että haluamme aina tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen harjoittelukokemuksen. Meille tärkeintä on, että edustamamme kuntosalilaitteet ovat sellaisia, joilla todella pystyy harjoittelemaan kovaa ja kunnolla. Lisäksi laitteiden biomekaniikka on mietitty huolella ja täten harjoittelu edustamillamme laitteilla ja välineillä on sekä mahdollisimman tehokasta että mahdollisimman vähän niveliä kuormittavaa. Myymämme kuntosalivälineet tulevat maailman huippuvalmistajilta ja takaavat turvallisen harjoittelun.

  Kuntosalilaitteet kotisalille ja ammattikäyttöön

  Kaikki myymämme kuntosalilaitteet ovat laadukkaita, kestäviä ja ennen kaikkea turvallisia. Ne soveltuvat erinomaisesti sekä julkisille kuntosaleille että kotikäyttöön. Lue lisää monipuolisista kuntosaliyrittäjän palveluista ja laitteiden rahoituksesta.
   

  Meiltä saat kaiken kuntosalille ja sen perustamiseen

  Valikoimastamme löydät myös kuntosalivälineet, kuntosalin pientavaran ja kaiken muun tarvittavan kuntosalille ja sen perustamiseen, aina lattiaratkaisuista lähtien. Meiltä voit myös vuokrata laadukkaita laitteita.