Siirry sisältöön

Body Bike Smart+ OceanIX

Vain tarjouspyyntö

Vastauksena valtamerien muovikriisin BODY BIKE on julkaissut maailman ensimmäinen kuntopyörän, joka on valmistettu kalaverkoista peräisin olevasta kierrätysmuovista. Uuteen OceanIX-kuntopyörään kuuluu BODY BIKE SMART+ -tason varustelu mukaan lukien ANT+ ja BLE-tiedonsiirtoprotokollat. Ne mahdollistavat tiedonsiirron kuntopyörän ja kuntoilijan älylaitteen välillä, dataa voi hyödyntää eri 3. osapuolen ohjelmistoissa. Kuntoilija voi myös ladata älylaitettaan pyörää polkemalla. OceanIX on tarkoituksen mukaisesti saatavilla ainoastaan yhden värisenä: meren sinisenä.

Jätä tarjouspyyntö

Kuvaus

OceanIX on tilattavissa ainoastaan merensinisen värisenä. Pyörässä käytetty kierrätysmuovi on peräisin tanskalaiselta Plastix-yritykseltä, joka ostaa käytettyjä kalaverkkoja kaupallisilta kalastuslaivastoilta Alaskassa, Skotlannissa, Skandinaviassa ja Islannissa. Tällä tavoin yritys estää verkkojen hävittämisen muilla, haitallisilla tavoilla, joita ovat esimerkiksi verkkojen mereen jättäminen, polttaminen ja merenpohjaan hautaaminen. Verkot läpikäydään käsin, ja niistä saatava muovi muutetaan muovipelleteiksi, joita voidaan käyttää uudestaan muissa projekteissa. BODY BIKE:n toimitusjohtaja Uffe A. Olesen kertoo: ”Tavatessani Plastix-yrityksen tiimin ensi kertaa aloin välittömästi miettiä keinoja, kuinka voisimme hyödyntää kierrätettyä muovia omassa yrityksessämme.
Muoviroskan määrä merillä on sietämätöntä, enkä voinut enää vain istua ja odotella muutosta. Joten ostimme tonnin Plastix-muovia kokeillaksemme ja nähdäksemme, miten voisimme käyttää sitä tuotantoprosessissamme. Tuloksena syntynyt pyörä, OceanIX, on täysin omaa luokkaansa, ja käytimme sen valmistuksessa kalastusverkoista prosessoitua kierrätysmateriaalia. Olemme erittäin ylpeitä OceanIX-pyörästä. Se ei ole pelkästään spinning-pyörä, vaan osa suurempaa asiaa!” OceanIX esiteltiin maailmalle virallisesti FIBO-messuilla Kölnissä huhtikuussa 2019.

· Voit käyttää BODY BIKE® -laitetta yhdessä Indoor Cycling -sovelluksen kanssa, jotta voit seurata tehoasi watteina, sykettäsi, rpm-lukua, etäisyyttä ja nopeutta.
· Yhteensopiva kaikkien sovellusten kanssa, jotka tukevat langattomia Bluetooth- ja ANT+ -yhteyksiä.
· Ohjaustangolla on turvallinen ja älykäs pidike puhelimellesi.

ANT+Bluetooth.jpg

· Älykäs lataustoiminto lataa puhelimesi samalla kuin poljet.
· BODY BIKE Indoor cycling -sovellus näyttää harjoitustiedot älypuhelimeltasi.
· Älykäs yhteys yhdistää pyöräsi sovelluksiin ANT+ ja Bluetooth -yhteyden avulla.
· Pyörän kahvoissa on älykkäät ja helpot säätömahdollisuudet, joiden avulla pystyt löytämään juuri itsellesi täydellisesti sopivat asetukset.
· Pyörän mittaamat tehot ovat luotettavia sekä tarkkoja, ja ne eivät sisällä arvioita.
· Älykäs virtatila on optimoitu maksimaaliseen tehonkulutukseen.
· Pyörä on rakennettu vakaana käsityönä aina ensimmäisistä piirustuksista lopulliseen tuotteeseen asti.
· Runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja otekahvat ovat mustaa alumiinia. Pinta on jauhemaalattu. Rungossa on pidike kahdelle juomapullolle.
· Kaksitiheyksisessä satulassa on iskunvaimennus, ja se sopii niin miehille kuin naisillekin.
· Anodisoidut satula- ja ohjaustangot ovat valmistettu alumiinista.
· Pyörän jalat ovat jauhemaalattua ruostumatonta terästä.
· Huoltopisteiden nelipistemagneetit helpottavat niihin pääsyä.
· Ajo-ominaisuuksia parantaa Kevlar-kankaalla paranneltu Poly-V -vyö ja 1:2,9 -vaihteisto.
· Kevlar-kankaalla vahvistettu vastussäätö toimii kitkalla.
· Vakaajien liitososat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joihin on lisätty kestävyyttä hiekkapuhaltamalla, pohjustamalla ja jauhemaalaamalla. Leveät vakaajat varmistavat vakauden.

 

Sovellus
Tämä sovellus on kehitetty BODY BIKE SMART® + -laitteelle. Sen kautta voit seurata harjoitustietojasi älypuhelimesi näytöltä, ja samalla ne tallennetaan sovelluksen harjoitushistoriaan. Emme kerää tietojasi tai käytä niitä muihin tarkoituksiin. Voit halutessasi jakaa tietojasi Google Fit -palveluun ja sosiaaliseen mediaan suoraan sovelluksesta.

Ominaisuudet:
• Helppo yhteys BODY BIKE SMART + -laitteesta Bluetoothin kautta.
• Tietojen näyttö (tehot watteina, syke, kierrosten määrä, kalorit, etäisyys ja nopeus – nykyinen, keskimääräinen ja enimmäisarvio)
• Harjoitteluhistoria
• Harjoitusten mukauttaminen
• Mahdollisuus seurata hapenottoa ja lihastehokkuutta (VO2) (harjoittelukaavio / suurin mahdollinen vaikutus alle 60 minuutissa (FTP))
• Selaile eri tietoja klikkaamalla näyttöä
• Mahdollisuus muodostaa yhteys Google Fit -alustaan.

Lisätiedot

Pituus

Leveys

Korkeus

Paino

Väri

Maksimikäyttäjäpaino

Vauhtipyörä

Poljinvarsi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Body Bike Smart+ OceanIX”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotekortti

Esite

BodyBike_OceanIX.pdf

Saatat myös pitää...