Siirry sisältöön

Soutulaitteen Slide yksittäinen

274,60  sis. ALV:n

Soutulaitteen Slide, yksittäinen

Tuotetunnus (SKU): Slide yksittäinen Osastot: , , , ,

Kuvaus

Vedessä soutaminen on todellinen joukkueurheilulaji. On tärkeää, että kaikki veneessä olijat toimivat samalla tavalla yhtäaikaisesti, jotta vene liikkuu eteenpäin.
Soutulaitteiden avulla soutua voidaan harjoitella samalla tavoin, kun soutulaitteet yhdistetään Slide-liukualustoihin. Silloin soutaja istuu lähes paikoillaan ja soutulaitteet liikkuvat!
Soutulaitteita voidaan kytkeä yhteen kaksi tai useampi, jolloin saadaan kaksinkertainen, kolminkertainen, nelinkertainen, jne. souturyhmä.

Miksi soutaa Sliden avulla?
Tarkoituksena on, että voit treenatessasi keskittyä paremmin tekniikkaan. Sujuva soutu ei ole mahdollista, jos yksi soutaa nykivin vedoin ja toinen pehmeästi ja sileästi.
Lisäksi voit tuntea ja oppia miten muut soutavat – aivan kuten joukkueveneessä.
Ja soutu on myös hauskaa!

Kuinka monta Slide-alustaa tarvitaan?
”Liukuvaan” soutamiseen soutulaitteella tarvitaan kaksi Slidea. Soutulaitteiden kytkemiseen tarvitaan aina yksi Slide enemmän kuin mitä soutulaitteiden lukumäärä on. Kahteen soutulaitteeseen tarvitaan kolme Slidea, neljään soutulaitteeseen viisi, jne.

Mitkä ovat Slide-alustan mitat ja paino?
Yksittäinen pakkaamaton Slide on 60,60 cm x 140 cm x 8,75 cm (max. korkeus) ja tuumina 24,25˝ x 56,25˝ x 3,5˝. Yksittäinen pakkaamaton Slide painaa noin 13 kg. Laatikon mitat ovat 142,50 cm x 65 cm. Pakatun Sliden paino on noin 29 kg parilta ja 16 kg yhtä kappaletta kohti.

Kuinka paljon tilaa vaaditaan?
Kahden Sliden käyttämiseen yhdessä sisäsoutulaitteessa suosittelemme noin 330 cm x 120 cm tilaa. Määrittääksesi useamman Sliden vaatiman tilan, voit käyttää tätä kaavaa: (sisätilasoutulaitteiden lukumäärä x 255 cm) + 105 cm = tarvittava pituus. Esimerkiksi: kolme sisätilasoutulaitetta x 255 cm + 105
cm = 870 cm. Tämän verran lattiatilaa tarvitaan kolmelle yhteen kytketylle sisätilasoutulaitteelle. Liukualustan leveys on sama kuin sisätilasoutulaitteen leveys. Sisätilasoutulaite nousee noin 6,25 cm lattianpinnasta.

Voidaanko Slidea käyttää kaiken mallisiin sisätilasoutulaitteisiin?
Slide-alustaa voidaan käyttää kaiken mallisiin sisätilasoutulaitteisiin Dynamic Indoor Roweria lukuun ottamatta. Malleja A ja B voidaan käyttää Sliden kanssa vain yhdessä laitteessa, tai jos mallit A ja B on kytketty mallien C, D tai E eteen.

Kuinka asennan alustan?
Kohdista Slidet niin, että ne ovat vaakasuorassa, mahdollisimman yhdensuuntaisesti ja oikealla etäisyydellä toisistaan. Kun alustat ovat oikeassa asennossa, sisätilasoutulaite/-laitteet yksinkertaisesti asetetaan Slidejen päälle.

Tarvitaanko erillistä kokoonpanoa?
Ei. Slidet on koottu kokonaan valmiiksi, ja ne ovat käyttövalmiina laatikossa. Sisätilasoutulaitteisiin ei tarvitse tehdä muutoksia tai käyttää työkaluja.

Tarvitaanko huoltotoimenpiteitä?
Slide on käytännössä huoltovapaa. Palautinkumi saattaa vaatia säätöä ja muovikiskoja on puhdistettava tarvittaessa.

Entä varaosat?
Slidenosat, esim. muovikiskot, rullat ja palautinkumi saattavat kulua erittäin pitkän käytön seurauksena. Jos huomaat, että tarvitset Slide-osia, toimitamme täydellisen luettelon niistä.

Saanko parempia soutuaikoja Slidella?
Testaus on osoittanut, että lyhyiden matkojen (500 m) ajat voivat olla nopeampia Slideilla soudettaessa. Tulokset voivat kuitenkin vaihdella henkilöittäin. Hyväksymme Slideilla tehdyt ranking-ilmoitukset, mutta maailmanennätykset on tehtävä paikallaan olevilla sisätilasoutulaitteilla.

Lisätiedot

Pituus

Leveys

Paino

Väri

Syvyys

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Soutulaitteen Slide yksittäinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...