• StyrkaIndex.png

  Kuntosalilaitteet

  Kaikki myymämme kuntosalilaitteet ovat laadukkaita, kestäviä ja ennen kaikkea turvallisia. Ne soveltuvat erinomaisesti sekä julkisille kuntosaleille että kotikäyttöön. Autamme sinua hankkimaan omaan tarpeeseesi sopivat laitteet.

  Valitsemme myymämme kuntosalilaitteet sillä perusteella, että haluamme aina tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen harjoittelukokemuksen. Meille tärkeintä on, että edustamamme laitteet ovat sellaisia, joilla todella pystyy harjoittelemaan kovaa ja kunnolla. Lisäksi laitteiden biomekaniikka on mietitty huolella ja täten harjoittelu edustamillamme laitteilla on sekä mahdollisimman tehokasta että mahdollisimman vähän niveliä kuormittavaa.

  Kuntosalilaitteita ammattikäyttöön

  Myymämme kuntosalilaitteet soveltuvat ammattikäyttöön. Toimittamiamme laitteita on käytössä lukuisilla laadukkailla kuntosaleilla. Tutustu referensseihimme.

  Teemme myös kuntosalisuunnittelua kokonaisvaltaisesti aina 3D-suunnitelmista markkinointiin. Kuntosalilaitteiden lisäksi voit hankkia meiltä myös lattiamateriaalit, lokerikot ja kaiken muun tarvittavan kuntosalille ja sen perustamiseen, aina lattiaratkaisuista lähtien. Meiltä saat laitteet myös ulkokuntosalille.

  Lue lisää kuntosaliyrittäjän palveluista. Myös kuntosalilaitteiden huoltorahoitusleasing tai vuokraus saleille on mahdollista. 

  Laitteet myös kotikuntosalille

  Palvelemme myös yksityishenkilöitä kotikuntosalin toteuttamisessa sekä vuokraamme laitteita

  Kuntosalivälineet joka tarpeeseen

  Valikoimaamme kuuluvat myös korkealaatuiset kuntosalivälineet ja kuntosalin pientavara. Tutustu tuotteisiin tarkemmin täällä.

   

   

 • CybexVR3.jpg

  Painopakkalaitteet

  Kaikki myymämme painopakkalaitteet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä, joten niillä voi harjoitella kunnolla.

  Cybex tarjoaa tarpeitesi mukaan erilaisia sarjoja painopakkalaitteista, joiden ominaisuudet erottavat sarjat toisistaan. Sarjoja yhdistelemällä saat luotua salillesi laadukkaan, mutta kustannustehokkaan kokonaisuuden. Myymämme Cybexin kuntosalilaitteet on valmistettu Yhdysvalloissa ja täten myös painopakkalaitteet ovat laadukkaita ja erittäin kestäviä.

  Voit valita tuotteiden värit lukuisista eri vaihtoehdoista juuri sinun salillesi sopiviksi.

  Tutustu painopakkalaitteisiin >

   

   

 • RowERG_High_FrontFlyAngle_-800x549-59eff603-3a9d-4b4b-bd47-53dfc4fe6574.jpg

  Cardiolaitteet

  Aerobinen liikunta parantaa ja pitää yllä elimistön aerobista eli sydän-, hengitys- ja verenkiertojärjestelmän toimintakykyä.

  Olemme syntyneet kestävyysurheilusta, jota harrastamme, elämme ja hengitämme. Siksi meille on sydämen asia tarjota maailman parhaat aerobiset eli cardiolaitteet, joihin kuuluvat muun muassa Wattbike ja Concept2. Myös Cybex tarjoaa laitekokonaisuuden, joka mahdollistaa kuntosalilla lämmittelyn lisäksi myös kunnon kestävyys- ja voimaharjoittelun cardiolaitteilla. 

  Tuotteiden värit voit valita lukuisista eri vaihtoehdoista juuri sinun salillesi sopiviksi.

  Tutustu cardiolaitteisiin >

   

   

 • FW_SquatRack_16230_01.jpg

  Levypainolaitteet

  Levypainolaitteemme ovat sulavalinjaisia ja todella tyylikäs ja laadukas ratkaisu mille salille tahansa. 

  Cybexin uudistunut Plate loaded -sarja tarjoaa laadukasta harjoittelua biomekaanisesti oikeilla liikeradoilla. Laitteiden kestävyys on huippuluokkaa, joka on todistettu käytännössä lukuisilla kovassa käytössä olevilla saleilla ympäri maailmaa. Koko tuotesarjan ulkoasu on juuri päivitetty vastaamaan tämän päivän haasteita.

  Tuotteiden värit voit valita lukuisista eri vaihtoehdoista juuri sinun salillesi sopiviksi. 

  Tutustu levypainolaitteisiin >

   

 • Kilo_Soft_Bumper_5_01.jpeg

  Penkit ja vapaat painot

  Hanki penkit ja vapaat painot meiltä. Tarjoamme laajan valikoiman penkkejä, räkkejä, levypainoja, kahvakuulia, käsipainoja ja pientavaraa salillesi. Kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista ja autamme sinua valitsemaan sopivat tuotteet.

  Tutustu penkkeihin ja telineisiin >

  Tutustu vapaapainoihin ja välineisiin >

 • skierg_wallmount.png

  Kuntosalilaitevuokraus

  Vuokraamme laitteita yksityishenkilöille ja teemme leasing-sopimuksia yritysten kanssa. Vuokralaitteen voit halutessasi lunastaa myöhemmin omaksi, jolloin hyvitämme osan vuokraushinnasta. Tämä on hyvä tapa testata kuntosalilaitetta kotona ja kun suosikki löytyy, sen voi helposti hankkia omaksi.

  Tutustu vuokralaitteisiin >

 • Wattbike trainer.jpg

  Käytetyt kuntosalilaitteet

  Myymämme käytetyt laitteet ovat 3-5 vuotta käytössä olleita Cybexin laadukkaita laitteita, jotka saavat meiltä takuun. Kaikki tuotteet ovat huollettuja ja ulkoisesti siistittyjä. Käytetyt salilaitteet saavat meiltä takuun. Käytettyjä kuntosalilaitteita on varastossa noin 500 kpl ja sisältö elää lähes viikottain, joten jos tarvitset jotain tiettyä tuotetta niin ota yhteyttä ja selvitämme laitteen saatavuuden.

  Tutustu käytettyihin laitteisiin >

   

 • Tutustu suosikkilaitteisiimme

 •  

 •  

Kysy lisää

Ota yhteyttä ja laitetaan salisi kerralla kuntoon! Voit myös jättää yhteystietosi PodiumBotille alla, niin otamme sinuun yhteyttä.