Concept2 BikeErg

Artikelnr: CN-41910
Original Concept2
1 480 € ilman ALV:tä .
Näytä hinnat ALV:n kanssa.
Rahti 45€

Varastossa

Tavaramerkki Concept2

BikeErg on viimeisin lisäys Concept2 tuoteperheeseen. BikeErglaitteessa on sama ilmanvastustekniikka ja suoritusta mittaava näyttö kuin RowErg ja SkiErg laitteissa. Mukana ovat samat vahvuudet ja ominaisuudet kuin näissä erittäin menestyneissä laitteissa.

Tuotekuvaus

Pituus 120 cm
Leveys 61 cm
Paino 31 kg
Maksimikäyttäjäpaino 136 kg
Shipping Volume 0
Shipping Weight 0

Laitteen mukana tulevat:

  • PM5 monitoi käyttöohjeella
  • Älypuhelin telakka
  • Laitteen käyttöohje
  • Työkalut ja kuvallinen kasausohje

 

flywheel.jpg

 

 

Vauhtipyörän ilmanvastuksen säätö toimivat ”vaihteina”, jolla voit mukauttaa ajotuntumaasi. BikeErg laitteessa on vapaakytkin, joten kun pysäytät polkemisen, vauhtipyörä jatkaa hetken pyörimistään

 

Voit säätää vastusta siirtämällä vauhtipyörän sivulla olevaa liukusäädintä, jolloin se muuttaa "vaihdetta". Suurilla numeroilla pyöräily tuntuu kuin ajaisit raskaammalla vaihteella tai ylämäessä. Pienemmillä numeroilla tuntu on kuin kevyemmällä vaihteella ajettaessa. 

pm5.jpg

Näyttö
PM5-näyttö antaa sinulle välitöntä palautetta kerätyistä tiedoista sekä monia harjoituksia, joista valita. Näyttö on kalibroitu siten, että voit vertailla aikojasi ja seurata edistymistäsi vaivattomasti.

Voit valita näytöstä Vapaa Ajo, valita ohjelmoituja harjoituksia tai luoda uuden. Voit myös kilpailla edellistä harjoitustulostasi vastaan.Tulokset voidaan esittää aikana, metreinä, aikana/km, watteina tai poltettuina kaloreina.Tulokset tallentuu näytön muistiin, USB -muistitikkuun tai Bluetooth yhteydellä ErgData sovellukseen

Takana 40 vuoden kokemus
BikeErgin on valmistanut yritys, jolla on yli 40 vuoden kokemus korkealaatuisten innovatiivisten tuotteiden valmistamisesta. Concept2 BikeErg sopii sinulle riippumatta siitä, millaista pyörätreeniä etsit. Halusitpa sitten tehdä treeniharjoituksia tai harrastaa polkemista tähtäimenäsi pyöräilykilpailut, on tämä kuntopyörä hyvä valinta.

 

 

PM5ANT.png

Suosittuja tuotteita

Accessories