Siirry sisältöön

Woodway 4Front

Vain tarjouspyyntö

The 4Front is not just a treadmill; it is our commitment to providing the most innovative, longest lasting, and most comfortable treadmill solution to all of your fitness needs. The 4Front represents everything we have learned so far and everything we aspire to be as a company.

It is the next generation in a long line of products that feature exceptional comfort and versatility courtesy of WOODWAY’s patented Slat Belt running surface. The 4Front was designed to mimic the feel of running outdoors and to provide the user with a dynamic, low impact workout every time.

Jätä tarjouspyyntö
Tuotetunnus (SKU): CN-61203 Osastot: , , ,

Kuvaus

4Front ei ole vain juoksumatto; Woodway on  sitoutunut tarjoamaan innovatiivisimman, kestävimmän ja mukavimman juoksumattoratkaisun kaikkiin kuntoilutarpeisiin. 4Front edustaa kaikkea, mitä Woodway on tähän mennessä oppinut ja mitä haluaa olla yrityksenä.

Se on seuraavan sukupolven pitkässä tuotevalikoimassa, jossa on poikkeuksellista mukavuutta ja monipuolisuutta WOODWAYn patentoidun Slat Belt -kulkupinnan ansiosta. 4Front on suunniteltu jäljittelemään ulkona juoksemisen tunnetta ja tarjoamaan käyttäjälle dynaamisen, kevyen harjoituksen joka kerta.

Lisätiedot

Pituus

Leveys

Korkeus

Maksimikäyttäjäpaino

Kallistus

Nopeus

Juoksupinta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Woodway 4Front”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotekortti

Malli

4Front

Saatat myös pitää...