Siirry sisältöön

TriggerPoint Grid-X

Vain tarjouspyyntö

GRID X on alkuperäistä kiinteämpi ja tehokkaampi ja sopii tiheän lihaskudoksen, kuten takareisien, etureisien, selän ja leveiden selkälihasten hierontaan. GRID X on kaksi kertaa niin kova kuin alkuperäinen GRID. Se kestää hikeä ja on helppo puhdistaa. Kolmiulotteinen rakenne tukee kudosten nopeampaa korjautumista, sillä hieronta kiihdyttää veren ja hapen kuljetusta käsitellylle alueelle. Kestää jopa 250 kilon kuormituksen.

Trigger Point Grid -putkirullassa on edistynyt kolmiulotteinen pintakuvio. Grid hieroo pehmytkudoksia eri voimakkuuksilla. Samalla saat tehokkaan treenin. Grid sopii päivittäiseen hierontaan ja voidaan yhdistää urheiluun tukemaan core- ja muuta harjoittelua. Kevyt ja helppo ottaa mukaan. 

Triggerpisteet ovat pieniä kipupisteitä, joita syntyy lihakseen sen vahingoittuessa tai ylikuormittuessa. Trigger Point Therapy lievittää lihassärkyä ja -kipuja näillä alueilla. TriggerPointin tuotteet, kuten Grid, on kehitetty triggerpistehierontaan, joka auttaa lihaksia ja nivelten liikkuvuutta palautumaan.

Jätä tarjouspyyntö
Tuotetunnus (SKU): CN-58331 Osastot: ,

Lisätiedot

Pituus

Väri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TriggerPoint Grid-X”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotekortti

Malli

GRID X

Saatat myös pitää...