Siirry sisältöön

TriggerPoint

Vain tarjouspyyntö

BM5:n halkaisija on 13 cm, joten se tarjoaa hyvän vipuvoiman ja vakauden. MB5 sopii vaikeasti päästävien lihasryhmien, kuten lantion ja hartioiden lihaskireyden lievittämiseen ja liikkuvuuden parantamiseen. Muotoiltu erityisesti käsittelemään toistuvista liikkeistä ja runsaasta istumisesta jäykistyneiden lihasryhmien syviä kudoksia. Monikerroksinen rakenne koostuu eri materiaalitiheyksistä, jotka tuottavat eritasoisen paineen, kiihdyttävät verenkiertoa ja palauttavat liikkuvuutta. Pallo sopii myös lämmittelyyn. Muotoilu ja laatumateriaali kestävät kulutusta. Vaahtomuovipinta on helppo puhdistaa.
Suositellut käyttöalueet: mm. pakarat, lantio, hartiat, yläselkä ja rinta.

Jätä tarjouspyyntö
Tuotetunnus (SKU): CN-58337 Osastot: ,

Kuvaus

Maailman ensimmäinen käsikäyttöinen hierontaväline, jossa on sama patenttia odottava kolmiulotteinen pinta kuin TriggerPoint GRIDissa (rullassa), joka kuljettaa verta ja happea suoraan kudoksiin ja parantaa liikkeen laatua. Mallissa on Acu-GRIP-kahvat, jotka ovat hellävaraiset ja jotka vähentävät käsiin kohdistuvaa painetta. Se sopii isojen lihasryhmien mutta myös pienempien vartalon alueiden hierontaan.

GRID STK -hierontatangosta on saatavilla kaksi tiheyttä: GRID STK (alkuperäinen) ja GRID STK X (erikoiskova). GRID STK on 53 cm pitkä ja halkaisijaltaan alle 6 cm. Hyvä koko kuntosalille, toimistolle tai kotiin. Patenttia odottava kolmiulotteinen pinta muistuttaa hierojan käden aikaansaamaa tunnetta. AcuGRIP-kahva takaa paremman paineen. Kestää vettä ja on helppo puhdistaa. Voidaan käyttää istuen.

Lisätiedot

Paino

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TriggerPoint”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...