Siirry sisältöön

Torque Tank

Vain tarjouspyyntö

Uusi ja kiinnostava kuntoilulaite, jonka vastus kasvaa sitä mukaa kuin vauhti kiihtyy. Mitä voimakkaammin työnnät ja mitä kovempaa juokset, sitä kovempi vastus on. Harjoittele räjähtävyyttä ja voimaa kaikilla alustoilla. Jalkapallokentälle, juoksuradalle, voimistelusaliin tai kuntosalille. TANKissa on ilmatäytteiset pyörät, jotka ovat hellävaraiset kaikilla alustoilla mutta takaavat hyvän pidon.

Kun TANK liikkuu nopeammin, vaihteleva magneettivastus kasvaa automaattisesti. TANK-harjoittelu on helppo aloittaa, ja se tuottaa nopeita tuloksia. TANKiin voi lisätä virallisia levypainoja, jolloin siitä tulee painavampi ja tukevampi. Sopii myös TRX:n, voimaköyden ja muiden lisävarusteiden kanssa eri lihasryhmien harjoittamiseen.

Jätä tarjouspyyntö
Tuotetunnus (SKU): CN-61390 Osastot: ,

Kuvaus

torque-tank-power-zone-chart.jpg
Mitä suurempi nopeus, sitä suurempi vastus.Torque käyttää tästä nimitystä “The TANK power curve”, joka voidaan jakaa kolmeen eri harjoitusalueeseen ja jota on helppo säädellä vivulla (vapaa, 1, 2 ja 3). ”Alue 1” kehittää nopeutta askelpituuden ja kestävyyden avulla. ”Alue 2” kehittää kiihdytyskykyä kasvattamalla voimaa ja askeltiheyttä. ”Alue 3” aktivoi alavartaloa poikkeuksellisella tavalla. Se antaa räjähtävää voimaa ja nopeutta jokaiselle urheilijalle.

torque-tank-surface.jpg
Tank toimii kaikilla alustoilla sekä sisällä että ulkona. Toimivuus on sama molemmin päin, joten Tankia ei tarvitse kääntää paluumatkaa varten.

Levypainot myydään erikseen, ja niitä tarvitaan, jotta Tankiin saa lisäpainoa tietyillä alustoilla.

Lisätiedot

Pituus

Leveys

Korkeus

Paino

Väri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Torque Tank”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...