Siirry sisältöön

Torque The Tank M4

Vain tarjouspyyntö

Jätä tarjouspyyntö
Tuotetunnus (SKU): CN-61393 Osastot: , ,

Kuvaus

Uudessa Tank M4:ssa on uutena ominaisuutena toinen magneettijarru, painoja ei siis tarvitse ladata Tankin päälle. Tank on jännittävä harjoittelulaite, jonka vastus kasvaa vauhdin kiihtyessä. Tank soveltuu kaikille lattiapinnoille, sekä sisälle että ulos. Ilmalla täytetyt renkaat tekevät TANKista hellävaraisen kaikilla pinnoilla, mutta samalla pito on hyvä. Tank toimii hyvin myös TRX-, Snakerope- ja muiden lisävarusteiden kanssa mahdollistaen enemmän harjoituksia eri lihasryhmille.
Mitä suurempi nopeus, sitä suurempi vastus.Torque käyttää tästä nimitystä “The TANK power curve”, joka voidaan jakaa kolmeen eri harjoitusalueeseen ja jota on helppo säädellä vivulla (vapaa, 1, 2 ja 3). ”Alue 1” kehittää nopeutta askelpituuden ja kestävyyden avulla. ”Alue 2” kehittää kiihdytyskykyä kasvattamalla voimaa ja askeltiheyttä. ”Alue 3” aktivoi alavartaloa poikkeuksellisella tavalla. Se antaa räjähtävää voimaa ja nopeutta jokaiselle urheilijalle.

Tank toimii kaikilla alustoilla sekä sisällä että ulkona. Toimivuus on sama molemmin päin, joten Tankia ei tarvitse kääntää paluumatkaa varten.

Levypainot myydään erikseen, ja niitä tarvitaan, jotta Tankiin saa lisäpainoa tietyillä alustoilla.

Lisätiedot

Pituus

Leveys

Korkeus

Paino

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Torque The Tank M4”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *