Toimitusehdot

TOIMITUSEHTOMME
Tuotteissa sovelletaan täydellistä 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeutta (Concept2 ja Wattbiken osalta 30vrk) sekä valmistajan määrittelemiä takuuehtoja. Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen pakkauksineen ja tarvikkeineen.

Verkkokaupan asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja sitoudumme olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Verkkokauppa pidättää oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Tilaustapa
Tämän palvelun kautta on mahdollista tilata ja ostaa tuotteet valikoimasta 24 h / vrk ostoskoria käyttäen.

Toimitustapa
Pientavara ja varaosat Posti Economy 11€. Concept2 laitteet Matkahuolto Kotijakelu 45€. Body Bike ja Wattbike pyörät Kaukokiito 150€.

Toimitusaika
Toimitus tapahtuu pääsääntöisesti 2 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Mikäli tuote on hetkellisesti loppu varastosta, otamme asiakkaaseen yhteyttä uuden toimitusajan sopimiseksi.

Maksu pankkipainikkeilla tai luottokorteilla
Klarna maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Klarna on sinulle turvallinen maksutapa.

Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Klarna on Klarna Bank AB:n (yritystunnus 556737-0431) ylläpitämä palvelu.

Maksut Luottokorteilla
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Klarnalla ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Klarnan maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Klarna näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Ennakkotilisiirto
Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut laskunsa.