Siirry sisältöön

Info

Mikä on Podium Gym Solutions?

Keitä me olemme?

Podium Gym Solutions Oy (aiemmin Concept Finnrowing Oy) on kuntosalilaitteita ja toteutuksia myyvä yritys, joka edustaa useita laadukkaita laitebrändejä. Yhteistä on se, että niillä voi harjoitella kovaa ja laadukkaasti. Haluamme välittää urheilijan tinkimätöntä ja yhdessä tekemisen asennetta myös liiketoiminnassamme.

Yhdessä sekä joustavan oman rahoituksen, että luotettavan asiakaslähtöisen toiminnan pyrimme olemaan varteenotettava vaihtoehto kaikille, jotka suunnittelevat kuntokeskusta, kuntoilutilaa tai kotisalia. Meiltä voit myös vuokrata laitteita.

Meiltä saat kunnon välineet

Olemme syntyneet kestävyysurheilusta, harrastamme itse, elämme ja hengitämme kestävyysurheilua. Lähdemme siitä että niillä laitteilla joita myymme voi harjoitella kunnolla. Suomen olosuhteissahan kestävyyslajeja täytyy joskus harjoitella myös sisätiloissa.

Kunnon välineet myös mittaavat ja antavat palautetta sekä yksittäisen harjoituksen että harjoittelun etenemisestä kokonaisuutena. Kunnon laitteet ovat valmennuksen apuvälineitä, ne mittaavat tehoa ja niillä voi tehdä oikeita kuntotestejä ja jalostaa harjoittelua. Laitteilla voi harjoitella lajivoimaa ja myös ”ylivauhteja”, jopa tehokkaammin ja monipuolisemmin kuin luonnollisissa olosuhteissa.

Me autamme
Kysy lisää

Soita, laita viestiä tai ota yhteyttä lomakkeen kautta!