Siirry sisältöön

Levypainot - opas ostajalle

14.2.2024, Roni Peltonen - Voimaharjoittelu

Levypainot eivät juuri esittelyjä kaipaa! Ne löytyvät kaikilta kuntosaleilta ja treenitiloista. Erilaisia versioita levypainoista on kuitenkin paljon ja laadussa on paljon eroja.

Yksi oleellinen ero on painojen keskinäinen painotarkkuus ja kestävyys. Myymiämme levypainoja on testattu pudottamalla niitä 6500 kertaa ja niiden painotarkkuus on +/- 10g.

Valikoimastamme löydät laadukkaat ja kestävät kumitetut levypainot. Samat levypainot sopivat niin koti- kuin salikäyttöönkin, kuin myös crossfitiin. Eri kokoisista levypainoista voit koota tarvitsemasi levypainosarjan.

Moninkertaisen painonnoston suomenmestarin Roni Peltosen vinkeillä valitset sopivat levypainot omaan tarpeeseesi.

 

Levypainoharjoittelun hyödyt

Levypainot tarjoavat useita etuja, minkä vuoksi ne ovat suosittu valinta voimaharjoitteluun:

Tehokkuus: Levypainot ovat tehokkaita työkaluja voimatasojen kasvattamiseen ja lihasten kehittämiseen.

Monipuolisuus: Voit käyttää levypainoja monissa eri harjoituksissa, kuten kyykyissä, penkkipunnerruksessa, maastavedoissa ja monissa muissa liikkeissä.

Säädettävyys: Levypainoilla on helposti säädettävä paino, joten voit muokata vastusta vastaamaan omia tavoitteitasi ja kuntotasoa.

Tilansäästäjä: Ne vievät vähän tilaa verrattuna moniin muihin kuntoiluvälineisiin, mikä tekee niistä ihanteellisen myös kotikuntoiluun.

Levypainojen valinta

Kun harkitset levypainojen ostamista, kannattaa sinun huomioida seuraavat seikat:

Oma taitotaso: Aloittelijoille suositellaan aloittamaan kevyemmillä levypainoilla ja keskittymään tekniikan oppimiseen. Kokeneet voimaharjoittelijat voivat harkita raskaampia painoja kehityksensä tukemiseksi. Painot voivat vaihdella 1,25 kilogrammasta aina 25 kilogrammaan ja enemmän.

Painomäärä: Aloittelijoille on hyvä valita kevyemmät levypainot, kun taas kokeneet voimaharjoittelijat luonnollisesti tarvitsevat raskaampia.

Painolevyn halkaisija: Varmista, että valitsemasi levypainot sopivat käyttämääsi tankoon. Yleinen standardi on 50 mm halkaisijalle, mutta erityiset tangot voivat vaatia erilaisen halkaisijan.

Materiaali: Levypainot voivat olla valmistettu teräksestä, raudasta, tai muista materiaaleista. Valitse laadukkaat ja kestävät painot, jotka eivät ruostu.

Kiinnitysjärjestelmä: Levypainoissa on erilaisia kiinnitysjärjestelmiä, kuten halkaisijakiristys, pikalukitus, ja mutterit. Meillä myynnissä olevat kiinnitysratkaisut ovat turvallisia ja varmoja.

Hinta ja budjetti: Arvioi budjettisi ja valitse siihen sopivat levypainot. Laadukkaat levypainot voivat kestää kauemmin ja tarjota parempaa vastinetta rahallesi.

 

KUMISET LEVYPAINOT MONEEN KÄYTTÖÖN

Levypainot kotiin, salille tai crossfitiin

Valikoimastamme löydät laadukkaat kumitetut / kumiset levypainot. Toisin kuin kromatut tai valurautaiset painot, jotka voivat liukua käsistä hikoillessa, kumipäällysteiset levypainot tarjoavat erinomaisen pidon harjoitteluun.

Samat levypainot sopivat voimaharjoitteluun niin koti- kuin salikäyttöönkin, kuin myös crossfitiinkin. Eri kokoisista levypainoista voit myös koota haluamasi levypainosarjan.

Painojen hintaluokka on 22 €-172 € (sis. alv %).

 

Kahvattomat kumiset levypainot

Podium-sarjan kumitetut levypainot ovat laadukas ja tyylikäs valinta. Voit valita haluamasi painot, sillä tuotteet myydään yksittäin. Valikoimista löytyy painoja 1,25 kg aina 25 kg asti.

Mustat Bumperpainot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä kierrätetystä kumista. Ne ovat myös laadukas ja kestävä valinta, 5-25 kg painovalikoimalla.

 

Tutustu kahvattomiin levypainoihin

34,00 94,00  sis. ALV:n
Ei arvosteluja

Kahvalliset kumiset levypainot

Kahvallisia levypainoja löytyy valikoimassamme Conceptin omasta mallistosta ja valmistamana. Näissä laadukkaisa ja viimeistellyissä levypainoissa on kestävä kumipäällyste ja valettu rautaydin. Selkeät painomerkinnät on merkitty valkoisella.

 

Tutustu kahvallisiin levypainoihin

Levypainosarja oman tarpeen mukaan

Myymistämme levypainoista voit koota itsellesi sopivan levypainosarjan, sillä tuotteet myydään yksittäin. Tilaa verkkokaupastamme tai kysy meiltä apua sopivien tuotteiden valinnassa. Saat meiltä myös kaikki lisävarusteet levypainoihin ja voimaharjoitteluun.

 

Älä jää yksin

Me autamme sinua!

Olemme toimineet Suomen kuntosalimarkkinoilla pitkään ja laajalla tuotevalikoimalla haluamme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Lisäksi meiltä löytyy vankka kokemus kuntosalien suunnittelusta ja perustamisesta aina laitteiden huoltoon asti.

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua tai lisätietoja tuotteista.