Siirry sisältöön

Endurance Fanatics

Kestävyysurheilijan kuntosali Imatralla

Kestävyysurheilijan kuntosali

 

Endurance Fanatics -konsepti ja tämä Imatran sali ovat syntyneet kestävyysurheilun tarpeisiin. Olemme huomanneet, että yhdessä on mukavaa harjoitella ja siksi laitteita on riittävästi. Ryhmäharjoittelua ja harjoituskilpailuja on helppo järjestää ja käytettävät laitteet ovat niitä joilla huippu-urheilijat treenaavat muutenkin.

Laitteiden lisäksi löytyy välineitä myös voimaharjoitteluun! Meiltä löydät siis myös laadukkaat levytangot, levypainot, kahvakuulat, vastuskumit, tasapainolaudat ym. monipuoliseen harjoitteluun sopivat välineet.

Tavoitteemme on, että salille muodostuu ”kestävyysurheilun kotipesä”, jossa treenataan yhdessä tai erikseen, vaihdetaan ajatuksia ja kehitytään!

Toivotamme salille tervetulleeksi kaikki harrastajat, kilpaurheilijat ja koululaiset.

Mukaan pääset maksamalla jäsenyyden, kertamaksun tai sarjakortin tunnille.

Tervetuloa tutustumaan! 

 

Osta paikkasi tuleville tunneille

Hinnasto

Kuukausimaksu 25€ ja laskutus

Salin kuukausijäsenet saavat itselleen salin lukkojen puhelinnumerot ja pääsevät sisään soittamalla lukkoihin. Jäsenyys laskutetaan tai suoraveloitetaan kuukausittain. Jäsenyys loppuu kun ilmoitat siitä ennen seuraavaa laskua.

Laskutamme salin käytöstä tämän sopimuksen mukaan kuukausittain 25 €, tai vuosittain 250 €, kunnes jäsen ilmoittaa lopettavansa salin käytön. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, mutta ilmoitamme hinnanmuutoksista aina etukäteen, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus purkaa sopimus.

Salijäsenyyden voi maksaa myös liikuntaeduilla: Smartum, ePassi, Edenred.

Kertakäynti 5€

Salilla ei ole henkilökuntaa, joten sisäänpääsy tapahtuu pääasiassa jonkun kaverin kanssa tai sitten yläkerran Podium Gym Solutionsin toimiston kautta. Yhteistreenejä varten tunnin ohjaaja tai vastaava avaa ovet jolloin puhelinta ei tarvitse käyttää. Kertamaksut voi maksaa myös liikuntaeduilla: Smartum, ePassi, Edenred.

 

Salin sijainti

Endurance Fanatics sijaitsee Imatralla, osoitteessa Koskenparras 10.

Liittyminen jäseneksi

Voit liittyä salijäseneksi maksamalla jäsenmaksun verkkokaupassamme tai laittamalla yhteystiedot sähköpostiimme: toimisto@pgs.fi. Mikäli olet uusi asiakas, saat meiltä paluupostissa ohjeet ovien aukaisuun puhelimitse. Voit liittyä jäseneksi myös soittamalla puh 020 728 8760 (arkisin klo 9-16). Toimisto ja sali löytyvät Imatralta osoitteesta Koskenparras 10.

Maksa jäsenmaksu

Ajankohtaista

Cover for Endurance Fanatics - Kestävyysurheilijan Kuntosali
499
Endurance Fanatics - Kestävyysurheilijan Kuntosali

Endurance Fanatics - Kestävyysurheilijan Kuntosali

Kuntosali jossa voit harjoitella monipuolisesti ja tehokkaasti. 10 WattBikea, 10-12 Concept2 sisäsoutulaitetta, 2 SkiErgoa, 2-3 juoksumattoa, Cypex Sparc-laite, Nemes Tärinäharjoittelulaite, treeniryhmiä, kunnon hikeä ja hyvää kuntoa!

5 months ago

Endurance Fanatics - Kestävyysurheilijan Kuntosali
Myös Niki Tuuli luottaa Endurance Fanatics Imatra saliin! Hyvää tulevaa kautta @nikituuli66 #imatra@imatrankaupunki #laatutreeniä #paikkasipodiumilla ... Näytä enemmänNäytä vähemmän
Näytä Facebookissa
Kaikkihan me tiedetään missä kuvat on otettu! Tsemppiä Niki, hieno juttu päivän lehdessä! ... Näytä enemmänNäytä vähemmän
Näytä Facebookissa

Sali soveltuu seuraavien ryhmien käyttöön

  • Pyöräily, hiihto, juoksu, soutu, triathlon, uinti, suunnistus, CrossFit ym.
  • Yritysten tyky-ryhmät, koulujen liikuntaryhmät ja kestävyysurheilukerhot
  • Etelä-Karjalan Urheiluakatemia
  • Yksittäiset harrastajat ja kuntoilijat
  • Kuntoutusryhmät

Kestävyysurheilun täytyy kehittyä yhteiskunnan muun kehityksen mukana. Kestävyysurheilussa on valtavasti hyödyntämätöntä potentiaalia, joka on otettava käyttöön jotta voimme menestyä tulevaisuudessa ja palvella kestävyyslajien harrastajia. Olemme miettineet mikä tekee kestävyysurheilusta motivoivaa ja miten voimme hyödyntää löytämiämme asioita harjoitusympäristössämme. Mitkä asiat motivoivat nuoria ihmisiä, huippu-urheilijoita ja harrastajia?

1. Sosiaalisuus käyttövoimana

– Yksilölajien urheilijat nauttivat ryhmäharjoittelusta siinä missä joukkueurheilijatkin. Sisätiloissa paikallaan pysyvillä laitteilla voimme tarjota ryhmäharjoittelua hyvin eritasioisille yksilöille motivoivalla tavalla. Riittävän suurissa kestävyysharjoitteluyksiköissä lajien välinen vuorovaikutus ja valmennuksen kehittyminen luovat loistavan pohjan henkilökohtaiselle kehittymiselle.

2. Kykyjenetsintä

– Kun koululuokka käy salissa ja kokeilee lajeja, on luokalle helppo järjestää pieniä kilpailuja jotka kertovat yllättävän paljon nuorten lahjakkuudesta. Lahjakkuuksien löytäminen on helppoa ja tapahtuu nopeasti ja hauskalla tavalla.

3. Suorituskyvyn seuranta, välitön palaute

– Laitteillamme testataan eri lajien huippu-urheilijoita ympäri maailman. Laitteet kertovat meille hyvin tarkasti yksilöiden suorituskyvyn kehittymisestä. Voimme testata urheilijoita hyvinkin sivistyneesti ja jokainen harjoitus on tarpeen vaatiessa kontrolliharjoitus.

4. Nykyaikainen tietotekniikka

– Voimme hyödyntää nykyaikaisia tietokoneohjelmia jotka on tehty antamaan lisäarvoa ja lisäpalautetta urheilijoille. Urheilijat saavat palautetta paitsi fyysisen suorituskyvyn kehittymisestä, myös lajitekniikan kehityksestä, jokaisessa harjoituksessa, joka päivä.

5. Kilpailu ja tietotekniikka

– Voimme kilpailla ihan aidosti ja oikeasti lukemattomilla eri tavoilla. On mahdollista simuloida useita ratapyöräilylajeja yhteen kytketyillä Wattbikeilla ja Power Cycling ohelmistolla. Soutu- ja hiihtokilpailuja tai monilajikilpailuja on erittäin helppo järjestää ja näytöt ovat niin visuaalisia, että kilpailut ovat myös todellisia yleisölajeja. Urheilijoille kilpailut ja kilpailuhenkiset harjoitukset toimivat motivoivina ja äärimmäisen kovina harjoituksina.

6. Tieto lisää tarkkuutta

– Kilpailu huipulla on kovaa. Kun harjoittelet Endurance Fanatics konseptiin hyväksytyillä laitteilla, tiedät mikä on oma tasosi. Kehitys lisää motivaatiota. Harrastajien tilanne on sama, kehitys motivoi kehittymään edelleen!

7. Riittävän suuret yksiköt mahdollistavat asiantuntevan valmennuksen, huipulle asti!

– Mikäli keskuksessa käy riittävästi asiakkaita on sillä ihan oikeasti mahdollisuus palkata valmentajia keskuksiin töihin valmentajiksi. Talvi on suomalaisen kesäkestävyysurheilun yllättävä mahdollisuus!

Salin käyttö

Salia saa käyttää ainoastaan harjoitteluun. Saliin saa viedä ystäviään kokeilemaan salia, yhden kerran veloituksetta ja sen jälkeen hintaan 5€/ kerta / kaveri. Muutoin ei saa päästää ketään, jolla ei tiedä olevan salin käyttöoikeutta. Lukot toimivat salin käyttäjien GSM-puhelimilla, joiden numerot on ohjelmoitu salin lukkojärjestelmään salisopimuksen hyväksynnän yhteydessä. Ulko- ja välioven lukon numero on 0405756617 (soitto avaa 20 sek. ajaksi) ja salin oven numero on 0405756627. (soitto avaa 5 sek ajaksi). Jäsenyys oikeuttaa käymään myös ohjatuilla tunneilla sekä Vuoksen Soutajien sisäsoutuharjoituksissa (soutuspinning).

Salin siistinä pysyminen

Salin viihtyisyys on meidän kaikkien viihtyisyyttä. Salin tilassa saa liikkua vain sisäjalkineissa tai sukat jalassa. Anna laitteiden olla niillä paikoillaan, joilla ne ovat tai palauta ne paikoilleen harjoituksesi jälkeen. Mikäli huomaat puutteita laitteissa, puku – tai WC –tiloissa toivomme Teidän ottavan yhteyttä meihin, jotta voimme korjata asian. Pukukaappien avaimet tulee pitää mukanaan ainoastaan salissa oloajan, niitä EI SAA säilyttää itsellään.

Emme vastaa mistään salissa tapahtuneesta onnettomuudesta, saadusta vammasta tai sairaudesta. Jokainen harjoittelee soutusalissa omalla vastuullaan.

Tarvitsetko apua?
Kysy lisää

Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella