Octane Pro Zero Runner

Artikelnr: CN-34368
ZR8000 Smart -näyttö

Täytä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Toimitus: Kyseessä on tilaustuote

Tavaramerkki Octane

ZR8000 tarjoaa kaikki juoksumaton edut... ja enemmän. Laite on täysin ainutlaatuinen aerobiseen harjoitteluun; ZR8000 saa todellakin vipinää liikkeelle, sillä se yhdistää parhaat puolet juoksumatosta ja crosstrainerista mahdollistaen erinomaisen, oikeaa juoksua jäljittelevän harjoituksen.

Kuntoklubeille ZR8000-laitteet tarjoavat arvokkaita etuja. Niistä ei tule sähkökuluja, niiden toiminta on hiljaista ja niiden huolto- ja palvelutarpeet ovat minimaaliset, toisin kuin on juoksumattojen kohdalla.

Tuotekuvaus

Paino 162 kg
Pituus 176 cm
Leveys 110 cm
Maksimikäyttäjäpaino 181 kg
Askelpituus 147 cm
Shipping Weight 0
Shipping Volume 0

25 cm:n lasi sekä kapasitiivinen kosketusnäyttö Workout Boosters -harjoitustehostimet ja CROSS CiRCUIT -videovalmennus Näyttää harjoituksen aikana tärkeää dataa treenaamisesta Zero-Impact Running Toimii myös Wi-Fi:llä – Sisältää web-selaimen, videoiden suoratoistopalvelun ja nettisovelluksia Konsolituuletin kolmella eri nopeusvaihtoehdolla USB-portti (latausominaisuudet) 15 vastustasoa ja 17 harjoitusohjelmaa Hiljainen toiminta Yhteensopiva langattomien sykemittarien kanssa – ANT+ ja Polar Digitaalinen sykemittaus kiinteässä ohjaustangossa Lisäosavaihtoehdot: henkilökohtaiset näyttöruudut ja langaton 900MHz