Concept2 Slide

Artikelnr: CN-41801
Pari
550 € ilman ALV:tä .
Näytä hinnat ALV:n kanssa.

Varastossa

Tavaramerkki Concept2

Vedessä soutaminen on tunnettu joukkueurheilun laji, jossa on tärkeää, että kaikki veneessä toimivat samoin, jotta yhteisvoima siirtää venettä eteenpäin.
Treenaaminen soutulaitteessa tehdään samalla tavoin asettamalla soutulaite liukualustojen päälle. Se on teline, jonka ansiosta soutaja istuu lähes paikoillaan ja soutulaitteet liikkuvat!
Kaksi tai useampi soutulaite on myös mahdollista yhdistää ja siten luoda kaksikko (kolmikko, nelikko jne.) joukkueena soutamiseksi.

Miksi soutaa liukualustojen kanssa?
Pääasiallinen syy on, että treenatessasi paremmin voit keskittyä tekniikkaan. Ei ole mahdollista, että yksi istuu ja soutaa nykivin vedoin ja toinen pehmeämmin ja sulavammin.
Liukualustat myös mahdollistavat aidon soutamisen tunteen muiden kanssa, aivan kuten soutuveneessä.
Se on myös hauskaa!

Montako liukualustaa tarvitaan?
Sujuvaan soutamiseen soutulaitteella tarvitaan kaksi liukualustaa. Useamman soutulaitteen liittämiseksi yhteen tarvitaan aina yksi alusta enemmän kuin soutulaitteita on. Kaksi soutulaitetta vaativat siis kolme alustaa, neljä laitetta vaativat viisi alustaa jne.

Mitkä ovat mitat ja paino?
Laatikosta poistetun yksittäisen Slide-liukualustan koko on 261,6 cm x 142,87 cm x 8,89 cm (maksimikorkeus) tai tuumissa 24,25˝ x 56,25˝ x 3,5˝. Jokainen Slide painaa noin 12 kg. Pakkauksen koko on 144,87 cm x 66,04 cm. Pakkauksen paino parille on 25 kg ja yhtä yksikköä kohden 14,5 kg.
Paljonko tilaa vaaditaan?
Slide-parin käyttöön yhden soutulaitteen kanssa suosittelemme 3,35 m x 1,2 m:n tilaa. Määrittääksesi useammalle Slide-yksikölle vaadittavan tilan käytä seuraavaa kaavaa: (soutulaitteiden määrä x 2,6 m) + 1,1 m = vaadittava pituus. Esimerkki: kolme soutulaitetta x 2,6 m + 1,1
m = 8,9 metriä lattiatilaa kolmelle yhteen liitetylle soutulaitteelle. Leveys on sama kuin soutulaitteella. Soutulaite nousee noin 6 senttiä lattian tasosta.
Voidaanko Slideä käyttää minkä tahansa soutulaitteen kanssa?
Slideä voidaan käyttää minkä tahansa soutulaitemallin kanssa, poisluettuna Dynamic Indoor Rower. Malleja A ja B voidaan käyttää Sliden kanssa vain yksittäisenä yksikkönä tai niin, että mallit A ja B ovat edessä jonona mallien C, D tai E soutulaitteiden kanssa.
Miten alusta kootaan?
Aseta Slidet riviin niin, että ne ovat samassa tasossa lähes yhdensuuntaisesti ja sopivan etäisyyden päässä toisistaan. Kun ne ovat oikein paikoillaan, soutulaite/-laitteet yksinkertaisesti asetetaan Slidejen päälle.
Tarvitaanko asennusta?
Ei, Slidet ovat täysin asennettuja ja valmiita käyttöön, kun ne otetaan paketista. Työkaluja tai muutoksia soutulaitteeseen ei tarvita.
Vaatiiko alusta huoltoa?
Slide on käytännössä huoltovapaa. Palautinkumi saattaa vaatia säätöä ja muovikiskoja on puhdistettava tarvittaessa.
Entä varaosat?
Slidenosat, esim. muovikiskot, rullat ja palautinkumi saattavat kulua erittäin pitkän käytön seurauksena. Näitä osia ei tarvitse vaihtaa säännöllisesti. Jos huomaat tarvitsevasi Sliden osia, löydät ne meidän kattavasta valikoimastamme.
Paranevatko aikani Sliden kanssa?
Testit ovat osoittaneet, että ajat lyhyille matkoille (esim. 500 m) voivat olla nopeampia Slidellä soudettaessa. Tulokset voivat vaihdella yksilöiden välillä. Hyväksymme Slidellä tehdyt ennätystallennukset, mutta maailmanennätykset voidaan tehdä vain liikkumattomilla sisäsoutulaitteilla.

 

Tuotekuvaus

Väri Musta
Pituus 61.6 cm
Leveys 142.9 cm
Syvyys 8.9 cm
Paino 12 kg
Shipping Volume 0
Shipping Weight 0

Suosittuja tuotteita