R Cybex 50L ARC

Artikelnr: CN-12644
Total Body Arc Trainer

Täytä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Toimitus: Kyseessä on tilaustuote

Tavaramerkki Cybex

Tutkimusten mukaan Cybex Arc Trainer päihittää kalorinpoltossa kaikki muut crosstrainer-laitteet ja testatut elliptiset crosstrainerit. Suuren kalorinpolton mahdollistava tiede perustuu liikkeeseen. Laite työstää juuri oikeita lihasryhmiä ja vaatii käyttäjältä runsaasti energiaa, joka edesauttaa suurta kalorinpolttoa. Arc Trainer ei rasita liikaa polvia, lantiota ja selkää, joka mahdollistaa pidemmät treenit.

R Cybex 50L on uusin Arc Trainer -versio, johon on lisätty upouusi konsoli. Arc sopii erinomaisesti päivittäin kuntoileville sekä heille, jotka haluavat rankemman HIIT-treenin, ja kaikille muillekin siltä väliltä. Laitteen liikkuvat käsituet sisältävät monitukikahvat, jotka avustavat monipuolisessa ja kokonaisvaltaisessa kokokehoharjoittelussa. Lisäksi Arcin korkeussäätöjä vaihtamalla voit harjoitella yhä monipuolisemmin. Matalalla korkeustasolla harjoittelu on samanlaista kuin hiihtäminen, keskitasolla liike on juoksumaista, kun taas korkeimmalla säädöllä tuntuu kuin kipuaisi portaita tai kiipeäisi rinnettä ylöspäin.

Yhteensä 21 kaltevuustasoa mahdollistavat monenlaisten harjoitteluohjelmien valitsemisen sekä eri lihasryhmien työstämisen. Internetyhteyden kautta voidaan saada esimerkiksi yksityiskohtaista tietoa laitteen käytöstä, harjoitustietoja ja ennaltaehkäiseviä huoltoviestejä. 50L-monitorin kirkkaalta LED-näytöltä voidaan helposti hallita laitteen toimintoja erilaisten painikkeiden kautta.

Tuotekuvaus

Pituus 195.5 cm
Leveys 92.5 cm
Korkeus 153.5 cm
Maksimikäyttäjäpaino 181 kg
Shipping Volume 0
Shipping Weight 0