Siirry sisältöön

Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä toimii Podium Gym Solutions Oy (y-tunnus 0806629-0), Koskenparras 10, 2.krs, 55100 Imatra. (Myöhemmin ”järjestäjä”)
Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat yksityishenkilöt sekä yritysten yhteyshenkilöt.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän lähiperheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Osallistumistapa

Arvontaan osallistutaan liittymällä uutiskirjepostituslistalle. Listalla aktiivisena olevat osallistuvat automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan. Osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi lähettää mainos- ja markkinointiaineistoa eri muodoissa ja osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin.

Osallistuja voi halutessaan poistaa tietonsa suoramarkkinoinnista ilmoittamalla siitä Podium Gym Solutions Oy:n asiakaspalveluun (puh. 020 728 8760 tai toimisto@pgs.fi) tai poistumalla uutiskirjelistalta sähköpostiviestin lopussa olevan linkin kautta.

Palkinto ja voittajien valinta

Uutiskirjeen tilaajien kesken arvotaan kuukausittain 50€ arvoinen lahjakortti. Lahjakortin voi käyttää valitsemasi salin salikorttiin tai Podium Gym laitevuokraan kotiin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaaviin.
Järjestäjä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse.

Saatuaan tiedon arvonnan voitosta, osallistujan on otettava yhteyttä arvonnan järjestäjään palkinnon toimitusta varten. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan tilalle uusi voittaja. Palkinnon saaja vastaa kaikista muista palkinnon käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Henkilötietojen käsittely

Uutiskirjeen tilaajien ja samalla arvontaan osallistujien antamia tietoja voidaan käyttää järjestäjän uutiskirjeiden lähettämiseen ja suoramarkkinointitarkoituksiin. Arvonnan voittajien antamia lisätietoja käytetään ainoastaan palkinnon toimittamiseen.

Muut ehdot

Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, kustannuksista tai tapaturmista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa teknisistä vioista tai muista syistä, jotka saattavat estää tai haitata henkilön mahdollisuutta osallistua tähän arvontaan.

Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainituista palkinnoista aiheutuvat mahdolliset arpajaisverot.

Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.